Zwembad Oisterwijk

Het lekkere warm zwembad in Oisterwijk is van alle gemakken voorzien. Zo is er een beweegbare bodem en kijk je vanuit het horecagedeelte op het zwembad maar ook over de landelijke omgeving.

Optiesport den Donk is het zwembad in Oisterwijk

Vanuit de horeca in het zwembad heb je zicht op de breedte van het bad. Ook kijk je vanaf de andere zijde wijds uit over het groen in de omgeving. Het 25-meter bad is deels (9 meter) voorzien van een beweegbare bodem. Zodoende kan de instructeur naast je staan tijdens de oefeningen. Hiermee krijg je een veilig gevoel en het is erg praktisch bij een cursus eskimoteren. De watertemperatuur varieert van 28,5 tot 31 graden. Dit is lekker warm. Ook is er bij het zwembadcomplex voldoende parkeerruimte. Het parkeren is hier gratis. Met de cursussen eskimoteren in Oisterwijk hopen we kajakkers uit de zuidoostelijke regio’s van Nederland  te bereiken. De instructeurs van Europagaai kunnen je dan het trucje van de eskimoteer-rol aanleren. Ben je geïnteresseerd? Schrijf dan in voor één of meerdere cursussen in het zwembad in Oisterwijk.

Het adres is:

Sportlaan 12
5062 JK Oisterwijk
Tel. 013 521 05 06
Website van zwembad den Donk

Wanneer en hoeveel kost het

Hier vind je de data en prijzen van de cursussen in Heerenveen.

Eskimoteren op een locatie naar keuze

Het is ook mogelijk om bij jou in de buurt een cursus eskimoteren te organiseren. Het zwembad regel je zelf en Europagaai zorgt voor het materiaal en de instructie.

Deze locatie heeft momenteel geen cursussen.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden