Zwembad in Heerenveen

Het zwembad in Heerenveen ligt in een prachtig zwembadcomplex. Je kunt hier in het middelgrote bassin oefenen. Het bad is heerlijk warm en heeft een beweegbare bodem, wat ideaal is tijdens de cursus eskimoteren.

Zwembad in Heerenveen

De lessen in het Friesland worden gegeven in het Zwembad dat gelegen is in het schitterende zwembadcomplex met de naam “sportstad Heerenveen”. Het zwembad in dit multifunctionele sportcentrum heeft maar liefst drie binnen zwembaden. De locatie in Heerenveen staat sinds 2018 in het Europagaai programma. Het zwembad is gunstig gelegen dicht bij de snelweg A32. Ook per openbaar vervoer kun je het zwembad zeer goed bereiken. Ook vindt je bij het sportcentrum ruim voldoende parkeerplek. Hier kan gratis geparkeerd worden. Woon je in het noordoosten van Nederland? Schrijf dan in voor een of meerdere cursussen eskimoteren. De instructeurs van Europagaai willen je het trucje van de eskimoter-rol graag leren.

De locatie van het zwembad is:

Abe Lenstra Boulevard 23-Q
8448 JA Heerenveen
Tel. 051 361 48 00
Website zwembad Heerenveen

Wanneer en hoeveel kost het

Hier vind je de data en prijzen van de cursussen in Heerenveen.

Eskimoteren op een locatie naar keuze

Het is ook mogelijk om bij jou in de buurt een cursus eskimoteren te organiseren. Het zwembad regel je zelf en Europagaai zorgt voor het materiaal en de instructie.

Deze locatie heeft momenteel geen cursussen.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden