Locaties

Locaties waar je kun eskimoteren of freestylen leren?

Met ruim 40 jaar ervaring hebben de Europagaai instructeurs een flexibel lesplan waarmee iedereen het eskimoteren kan leren. Deze lessen in het eskimoteren zijn verspreid over het land. Op die manier is er altijd wel een gunstige locatie te vinden.

Alkmaar – Zwembad de Hoornsevaart

Onze locatie in Alkmaar (Noord-Holland) is het zwembad De Hoornsevaart. Het zwembad ligt tegenover het NS Station Alkmaar Noord en is zowel per auto als met het openbaarvervoer goed bereikbaar. In dit verwarmde bad kunnen de instructeurs van Europagaai je onder ideale omstandigheden de kunst van het eskimoteren aanleren.  

 • De Eskimoteercursus in Alkmaar bestaat uit een reeks van zes lessen van elk 1 uur. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven.
 • De lessen eskimoteren zijn in het 50 meter bad van de Hoornsevaart.
 • De instructie is individueel of met een klein groepje. Zo leer je de technieken van het eskimoteren het beste.

Hoornsevaart
Hertog Aalbrechtweg 4 – 1823 DL Alkmaar
Tel. 072 561 29 95  

Rotterdam – Van Maanenbad

De lessen in Rotterdam (Zuid-Holland) worden gegeven in het Sportfondsenbad Noord, ook wel bekend als het Van Maanenbad. Dit gezellige zwembad ligt in een oude woonwijk en is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam. Ideaal als locatie om comfortabel het eskimoteren of freestyle kajakken te leren.  

 • De Eskimoteercursus in Rotterdam bestaat uit een reeks van zes lessen van elk 1 uur. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven.
 • De instructie is individueel of met een klein groepje. Zo leer je de technieken van het eskimoteren het beste.

Van Maanenbad
Van Maanenstraat 8 – 3038 CZ, Rotterdam
Tel. 010 466 25 80  

Zuid Nederland – Zwembad de Leye Oisterwijk

De lessen in Oisterwijk (Noord-Brabant) worden gegeven in het Zwembad de Leye. Deze locatie is sinds 2017 in ons programma. Het zwembad is ook met OV goed bereikbaar.

 • De Eskimoteercursus in Oisterwijk bestaat uit een reeks van drie lessen van elk 2 uur en 30 minuten. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven of met een ander locatie te combineren.
 • De instructie is individueel of met een klein groepje. Zo leer je de technieken van het eskimoteren het beste.

Zwembad de Leye
Baerdijk 43 5061- GG Oisterwijk  

Noord Nederland – Zwembad sportstad Heereveen

De lessen in Heereveen (Friesland) worden gegeven in het Zwembad sportstad Heereveen. Deze locatie is sinds 2018 in ons programma. Het zwembad is ook met OV goed bereikbaar.  

 • De Eskimoteercursus in Heereveen bestaat uit een reeks van twee lessen van elk 2 uur en 30 minuten. Het is mogelijk om je voor één of meer lessen op te geven.
 • De instructie is individueel of met een klein groepje. Zo leer je de technieken van het eskimoteren te begrijpen.

Zwembad Sportstad Heereveen
Abe Lenstra Boulevard 23-Q – 8448 JA Heerenveen  

Eskimoteren op een locatie naar keuze

Het is ook mogelijk om bij jou in de buurt een cursus eskimoteren te organiseren. Het zwembad regel je zelf en Europagaai zorgt voor het materiaal en de instructie.  

Lees hier meer over het huren van een instructeur

Europagaai op Instagram

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden