Korting bij meer lessen

Eskimoteren in het zwembad tijdens een eskimoteercursus van Europagaai.

De eskimoteercursus en de freestylecursus in het zwembad kunnen per les gereserveerd worden. Een reeks lessen is echter voordeliger.

We zien dat gemiddeld vijf of zes lessen van een uur nodig zijn om het eskimoteren goed onder de knie te krijgen. Daarna is een eskimoteercursus dikwijls niet meer nodig. Je door zelf verder te oefenen een vast vertrouwen en zekerheid in de uitvoer van je eskimoteerrol verkrijgen.

Heb je het kunstje van een eskimorol al onder de knie? Je kunt ook oefenen met het eskimoteren aan de andere zijde, achterwaarts of misschien op een heel andere manier. Doordat er veel individuele aandacht is sluit de eskimoteercursus aan op jouw wensen.

Een enkele les of de hele eskimoteercursus?

Voor de kajakkers die hun techniek willen verbeteren of eerst eens kennis willen maken met het eskimoteren zijn de losse lessen een uitkomst. Mocht je daarna verder willen, dan kun je lessen bij boeken.

Boek je meerdere lessen op eenzelfde locatie tegelijk dan berekend het boekingssysteem automatisch de korting waar je recht op hebt. Boek je echter een eskimoteercursus van meerdere lessen op verschillende locaties dan wordt de korting achteraf verstrekt.

Verplaatsen van een les

Ben je na de inschrijving op een bepaalde datum achteraf verhinderd? Omboeken naar een andere datum kan niet eerder dan een week van tevoren en alleen als er op die datum van de eskimoteercursus nog plek beschikbaar is.

Prijzen

Prijzen voor de eskimoteercursus in Rotterdam en Alkmaar

Inclusief materiaal en een les duurt 60 minuten.

Je wordt ingedeeld in teams van twee die onder toezicht van instructeurs elkaar assisteren.

Aantal lessenPrijs per lesTotaal prijs
1€ 75,00€ 75,00
2€ 72,50€ 145,00
3€ 70,00€ 210,00
4€ 67,50€ 270,00
5€ 65,00€ 325,00
6€ 62,50€ 375,00

Prijzen voor de eskimoteercursus in Oisterwijk en Heerenveen

Inclusief materiaal en een les duurt 150 minuten.

Je wordt ingedeeld in teams van twee die onder toezicht van instructeurs elkaar assisteren.

Aantal lessenPrijs per lesTotaal prijs 
1€ 160,00€ 160,00
2€ 150,00€ 300,00
3€ 140,00€ 420,00

De korting voor meerdere lessen geldt voor het aantal lessen die per boeking in één keer worden geplaatst, dus niet voor de lessen die later worden bijgeboekt.

Hier vind je het overzicht met de locaties waar je een eskimoteercursus kunt volgen.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden