Duitsland Hohenlimburg

Kajakken in Duitsland

Kajakken in Duitsland kan op de prachtige wildwaterbaan in Hohenlimburg. De baan ligt midden in het gezellige centrum en is speciaal aangelegd voor kajakkers. Het is de ideale locatie voor een sportief weekend weg relatief dichtbij huis.

Onze locatie in Hohenlimburg

Door het Duitse plaatsje Hohenlimburg stroomt de rivier de Lenne. In de Lenne ligt een spectaculair wildwaterbaantje. Het baantje is ongeveer 250 meter lang en heeft vele mooie keerwaters en leuke stromingen. Het wildwaterbaantje ligt midden in de stad Hohenlimburg. Veelal staan er toeschouwers op de brug te kijken. Hohenlimburg is een erg gezellig plaatsje waar we na het wildwaterkajakken zeker nog iets kunnen eten en/of drinken in één van de vele cafés en restaurants.

Kajakken in Duitsland en het karakter van de wildwaterbaan

Kajakken op een wildwaterbaan is erg leerzaam. Zo kun je de baan afvaren en wanneer je onderaan de baan bent uitstappen en weer naar het beginpunt lopen. Daar stap je weer in. Zo kun je de passages op de wildwaterbaan keer op keer varen. Of dit niet gaat vervelen? Zeker niet! Het geeft juist de mogelijkheid om een passage telkens net even anders te varen. Je zult ook zien dat je steeds meer controle krijgt en het stromende water steeds beter leert kennen. De wildwaterbaan in Hohenlimburg heeft veel leuke wildwaterpassages en surfgolven en is daarmee beslist ook geschikt voor kajakkers die al enige ervaring hebben. Zelfs echte gevorderde kajakkers zullen zich hier niet snel vervelen. Al met al is Hohenlimburg een perfecte kajaklocatie voor een dagje of weekendje weg.
Bekijk hieronder de cursusdata voor kajakken in Duitsland op Hohenlimburg. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je tijdig inschrijft. Zo ben je verzekerd van een plek en kunnen wij tijdig aangeven of een cursus doorgaat of niet.
NiveauAankomstdagOmschrijvingPrijsStatus
2311-06-20231 dag | Lenne€ 130,00 p.p. Bekijk
2318-06-20231 dag | Lenne€ 130,00 p.p. Bekijk

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden