Frankrijk Pyreneeën

Kajakken in de Franse Pyreeneeën

Wie op zoek is naar een sportieve vakantie moet beslist een keer gaan kajakken in de Franse Pyreneeën. In de Franse Pyreneeën heerst een gezellige sfeer. Fraaie dorpjes, oude stenen bruggen en een vriendelijke bevolking maken de Franse Pyreneeën tot een idyllisch gebied. In een prachtige omgeving en een ongedwongen sfeer leer je de techniek van het wildwaterkajakken.

Onze locatie in de Franse Pyreneeën

In dit karakteristieke stukje van Frankrijk vind je een mooi groen en lieflijk landschap. De camping ligt aan de voet van het plaatsje Sauveterre de Béarn. Dit is een prachtig oud en gezellig Frans dorpje aan de Gave d’ Oloron. De gezellige winkelstraatjes met terrasjes nodigen uit voor een bezoek. Je kunt een vakantie in dit gebied goed combineren met een dagtripje naar Lourdes of Biarritz. Ook de Costa’s zijn niet al te ver en bieden de mogelijkheid om je vakantie uit te breiden. Voor de wandelaar, mountainbiker of fietser zijn er tal van routes in het gebied. Op elk niveau kan men hier terecht en ook meerdaagse tochten zijn mogelijk. De bruine beer is in dit gebied uitgezet en er is een kleine kans een glimp van hem op te vangen.

Kajakken op  Gaves de Oloron en Pau met het karakter van de rivieren

In de Franse Pyreneeën stromen veel bergbeekjes die in de Pyrénees-Atlantiques samenkomen. Ter plaatse noemt men deze rivieren de Gaves. Het water van de Gaves is lekker warm. Mooie stroomversnellingen met golven worden afgewisseld met rustige stukken. Door deze afwisseling heb je tijdens het kajakken veel tijd om uitgebreid te oefenen en te spelenvaren. We varen door prachtige natuur en komen langs pittoreske gebouwen. Zeker voor beginnende wildwaterkajakkers en gezinnen met kinderen is de Franse Pyreneeën de ideale locatie.

Bekijk hieronder de cursusdata voor kajakken in de Franse Pyreneeën. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je tijdig inschrijft. Zo ben je verzekerd van een plek en kunnen wij tijdig aangeven of een cursus doorgaat of niet.

NiveauAankomstdagOmschrijvingPrijsStatus
1208-07-20236 dagen incl. rustdag | Gave d' Oloron en Gave d' Pau€ 494,00 p.p. Bekijk
1215-07-20236 dagen incl. rustdag | Gave d' Oloron en Gave d' Pau€ 494,00 p.p. Bekijk
1222-07-20236 dagen incl. rustdag | Gave d' Oloron en Gave d' Pau€ 494,00 p.p. Bekijk
1229-07-20236 dagen incl. rustdag | Gave d' Oloron en Gave d' Pau€ 494,00 p.p. Bekijk

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden