Bosnië Una

Kajakken in Bosnië op de rivier de Una nabij Bihac.

Kajakken in Bosnië op de rivier de Una is uniek. Op de rivier de Una, nabij de gezellige stad Bihac vinden we een aaneenschakeling van mooie watervallen. We kajakken tussen de prachtige groene heuvels en komen langs kleine oude dorpjes.

Onze locatie in Bosnië

We reizen af naar Bihac. Dit is een gezellig stadje met restaurants, terrasjes en op iedere hoek van de straat live muziek. De bevolking is aardig en je voelt je hier snel op je gemak. Buiten de stadsgrenzen vind je prachtige natuur. Daarnaast zijn er tal van kleine dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De combinatie van glooiende Bosnische heuvels en de ruige Julische Alpen van Slovenië is indrukwekkend. Het is dan ook zeker een aanrader om de kajakcursus in Slovenië met de cursus in Bosnië te combineren.

Kajakken in Bosnië en het karakter van de rivieren

Voor een gevorderde wildwaterkajakker die stevig in de kajak zit of goed kan eskimoteren is kajakken in Bosnië een aanrader. Het traject dat we gaan varen is uitdagend en de aaneenschakeling van watervallen vereist enige lef en vaardigheid. De gemiddelde hoogte van de watervallen is ongeveer anderhalve meter. Naast het watervallen traject is de rivier wat minder wild maar qua natuur en omgeving prachtig om te kajakken.

Bekijk hieronder de cursusdata voor kajakken in Bosnië. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je tijdig inschrijft. Zo ben je verzekerd van een plek en kunnen wij tijdig aangeven of een cursus doorgaat of niet.

Deze locatie heeft momenteel geen kajakreizen. Bekijk alle kajakreizen

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden