2-daagse kajakcursus in Saint-Pierre-de-Boeuf

Wildwaterkajakken op een wildwaterbaan bij Lyon in Frankrijk

Kajakcursus in Saint-Pierre-de-Boeuf
Kajakdagen:
2
Rustdag: Geen
Aankomst tijd: 16:00 uur
Locatie: Saint-Pierre-de-Boeuf – Frankrijk

Het verblijf

Tijdens de kajakcursus in Saint-Pierre-de-Boeuf verblijven we op de camping die rechtstreeks aan de wildwaterbaan ligt. Vanuit je tent kun je het water horen stromen. Na het varen hoef je niet op en neer te rijden maar kun je gelijk onder de warme douche springen. Om te overnachten kun je zelf een tentje of een ander kampeermiddel meebrengen of bij ons huren. Verder heb je een matje/luchtbed en een slaapzak nodig. Je verblijft op eigen kosten. Tijdens deze cursus is er geen groepstent met keukenuitrusting aanwezig. Je dient dus zelf kookspullen mee te brengen of op een andere manier de verzorging te regelen. De instructeurs nemen wel een tarp of kleine groepstent mee waar onder we gezamenlijk met ieders eigen kookuitrusting kunnen koken en eten.

Het programma

De dag van aankomst: Om 16:00 uur wordt je verwacht bij de camping van de wildwaterbaan in Saint-Pierre-de-Boeuf voor het welkomspraatje. Na de voorstelronde vertellen de instructeurs over de omgeving en het programma van die week. Na het praatje heb je de tijd om je mede kajakkers te leren kennen.

Dag 1 & 2 | kajakdagen: We kunnen met zijn alle rond 9:00 uur ontbijten. Na het ontbijten kunnen we rustig omkleding. Omdat we niet naar het beginpunt van de rivier hoeven te rijden kunnen we gelijk het water op. In de middag houden we een lunchpauze. Daarna gaan we het water weer op en zullen dan tot ongeveer 16:00 uur op het water zitten.

Wat kun je verwachten tijdens deze kajakcursus in Saint-Pierre-de-Boeuf?

Niveau 2: Wie al enige ervaring heeft kan de veelzijdigheid van de wildwaterbaan in Saint-Pierre-de-Boeuf optimaal benutten. Het is de ideale plek waar je precies op jou niveau kunt oefenen. Er zijn veel keerwaters, golven en walsjes. Tijdens deze kajakcursus in Saint-Pierre-de-Boeuf zullen we technieken waarmee je al bekend bent combineren met nieuwe technieken. Alle facetten voor een paar leuke en spectaculaire kajakdagen!

Niveau 3: Kajakkers met ruim wildwaterkajakervaring zijn op de wildwaterbaan van Saint-Pierre-de-Boeuf altijd in hun element. Naast heerlijk spelevaren in golven en walsjes kan er ook flink gewerkt worden aan je technieken. Je bepaald echter zelf hoe intensief en uitdagend de cursus wordt. We kunnen serieus op techniek oefenen, water lezen en surfen in de vele mooie surfgolven op de baantjes.

Niveau F: Wanneer je een freestylekajak tot je beschikking hebt dan kun je deze meenemen. Er zijn een aantal zeer goede freestylekajakspots.

Inclusief en exclusief

Inclusief: Instructie
Exclusief: Reis en transfer, groepstent met keukenuitrusting, vervoer van gehuurd kajakmateriaal, verblijf, maaltijden, reis- en annuleringsverzekering en vaarlicentie*.

* Om op de wildwaterbaan te mogen varen heb je een vaarlicentie nodig. Dit kan bij het aanmelden op de camping aan de receptie worden doorgegeven. De kosten van de licentie komen dan op je campingrekening en kan na afloop van de cursus bij de receptie worden betaald.

Lees hier de algemene gang van zaken.

NiveauVertrekdatumPrijsStatus
2320-04-2022€ 250.00 € 225.00 p.p.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden