1-daagse kajakcursus in Hohenlimburg

Wildwaterkajakken op een wildwaterbaan in Duitsland - kan gecombineerd worden met Hardenberg

Kajakcursus in Hohenlimburg
Aantal dagen:
1
Aankomsttijd: 10:00 uur
Locatie: Hohenlimburg – Duitsland

Het verblijf

Deze kajakcursus in Hohenlimburg heeft geen verblijfsoptie. Maar hiervoor sturen wij een paar weken van te voren een voorstel. Je kunt ook op eigen gelegenheid zelf een camping of andere verblijfsaccommodatie zoeken. Wacht daarmee wel even tot de locatie definitief vastgesteld is. Wil je meer weten over Hohenlimburg en de rivier waar op we gaan kajakken? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Het programma

Aankomst & kajakdag: Op de cursusdag wordt je uiterlijk om 10:00 uur op de aangegeven locatie verwacht. De dag van aankomst is in dit geval ook de vaardag. Na het voorstellen wordt het eventueel gehuurde kajakmateriaal uitgereikt. Daarna worden de groepjes ingedeeld. Vervolgens volgt er een korte instructie op de kant. Dan gaan we het water op. In de middag zullen we een korte lunchpauze houden. Rond 16:30 uur gaan we van het water. Nadat we zijn omgekleed en al het kajakmateriaal hebben ingeladen kunnen we ervoor kiezen om uit eten te gaan. Dat is een leuke manier om de dag samen af te sluiten.

Wat kun je verwachten tijdens deze kajakcursus in Hohenlimburg?

Niveau 2: Voor beginners is het baantje best pittig. Heb je echter al ervaring in Hardenberg of op een andere cursus niveau I opgedaan? Dan is deze kajakcursus goed te doen. Naast een paar spectaculaire stukjes zijn er ook voldoende rustige stukken om flink wat te oefenen. We oefenen op een relatief kort traject. Dit is ideaal voor diegenen die snel en veel willen leren.

Niveau 3: In Hohenlimburg kunnen gevorderde wildwaterkajakkers de kajaktechnieken eens goed onder de loep nemen. De wildwaterbaan heeft verschillende plekjes die -met de juiste opdrachten- waterinzicht een goede kajaktechnieken vereisen. Er zijn ook een aantal surfgolfjes op de baan. We zullen dan ook zeker tijd inlassen om te spelevaren.

Inclusief en exclusief

Inclusief: Instructie en vervoer van gehuurd kajakmateriaal.
Exclusief: Reis en transfer, verblijf, maaltijden, reis- en annuleringsverzekering en vaarlicentie*.

* Voor kajakken op de wildwaterbaan is een vergunning nodig. Dit kost € 15,- per dag. De vaarlicentie wordt door de instructeur geregeld en is niet bij de prijs inbegrepen zodat deze bij een annulering niet doorberekend hoeft te worden. De genoemde prijs is onder voorbehoud van lokale prijsstijging (zie deze informatie)

Lees hier de algemene gang van zaken.

NiveauVertrekdatumPrijsStatus
2325-09-2022€ 130.00 p.p.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden