Weekend weg

Een weekend weg en eropuit naar de Ardennen of de wildwaterbaan in Hardenberg.

Weekend weg met Europagaai

Gezellig een actief dagje er even tussenuit? Bijvoorbeeld: een weekend weg naar de Ardennen, heerlijk kajakken op riviertjes in de hoge Venen. Of: een half dagje varen op de wildwaterbaan in Hardenberg. Voor jong en oud, single of de hele familie, Europagaai maakt elk avontuur tot een verantwoord succes.

Sportieve uitstapjes dicht bij huis

Niet ver van huis liggen in de prachtige natuur de Belgische Ardennen en het Luxemburgse Eifelgebied. Hier stromen de vele wildwater beekjes en rivieren uitdagend door een adembenemend landschap. Voor de sportieve buitensporters nodigt dit uit tot het maken van een kajaktocht op wildwater. Iets noordoostelijker ligt -net over de grens bij Roermond- het riviertje de Erft. Hoewel dit gebied weliswaar industrieel is, kronkelt de Erft door een verrassend mooie natuur. Een dichtbegroeide bedding maakt dat men zich alleen waant met de natuur. Ook in ons eigen Nederland kunnen we met veel plezier het wilde water op. Een uniek wildwaterbaantje aan de Vecht nodigt uit tot het maken van je eerste peddelslagen op wildwater.

Een weekend weg voor vrijbuiters

Een echte outdoor liefhebber wil frank en vrij zijn. Bij Europagaai verzorgen we alles wat voor een cursus wildwaterkajakken nodig is. De reis en het verblijf kun je zelf regelen. Betreft het een weekend weg, dan zal Europagaai een voorstel doen, bijv. in de vorm van een overnachting in een groepsverblijf of appartement, maar ook een voorstel m.b.t. kamperen is mogelijk. In de Ardennen en Eifel zijn we echter sterk afhankelijk zijn van overheidsregels en waterstand restricties. Daardoor kunnen we pas op het laatste moment een geschikte locatie kiezen. Meestal is dit een week voor de aanvang dag. Wacht daarom met het reserveren van een verblijf. Regel dit pas als we weten waar ons weekend weg of dagje er tussenuit naar toe gaat.

Het complete overzicht van onze wildwaterkajakcursussen vind je op deze pagina van onze website. Twijfel je of een cursus wel bij jou past? Europagaai wil je graag advies geven. Zie hier het contactformulier.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden