Vroegboekkorting

Kajakken bij Europagaai. Wanneer je tijdig reserveerd ontvang je een mooie vroegboekkorting.

Tijdig plaatsen van een boeking wordt door Europagaai zeer gewaardeerd. Je kunt je vast wel indenken dat onze instructeurs graag willen weten of ze ingedeeld kunnen worden. Europagaai geeft dan ook, op boekingen “voor de meeste cursusweken en weekenden wildwaterkajakken” aantrekkelijke vroegboekkorting.

Europagaai vroegboekkorting

Vroegboekkorting geldt alleen voor cursussen waarbij de vroegboekkorting vermeldt staat en de korting wordt automatisch door het boekingsprogramma berekend.

 • Boek je binnen tien weken voor de aankomstdag van de betreffende cursus, dan ontvang je 10% korting op de cursusprijs.
 • Boek je binnen acht weken voor de aankomstdag van de betreffende cursus, dan ontvang je 5% korting op de cursusprijs.

Korting bij meerdere boekingen

Korting vanaf 3e boeking
Aangezien het steeds vaker voor komt dat iemand meerdere keren per jaar aan een Europagaaicursus mee doet, ontvang je vanaf de 3e inschrijving 20% extra korting op de cursusprijs.

 • Deze regeling is alleen van toepassing op hele cursusweken en geld voor de laagst betaalde cursusprijs van de reeks.
 • Deze korting is niet geautomatiseerd, je moet zelf aangeven dat je recht op deze korting hebt.

Korting voor familie-inschrijvingen
Europagaai wil families die sportief op vakantie gaan heel graag ondersteunen door een extra korting te geven op de cursusprijs. Onder de 18 jaar geldt vanaf de 3e inschrijving 10% extra korting op de laagst te betalen cursusprijs. Zo kun voordeliger op kajakvakantie met het gezin!

 • Deze korting is niet geautomatiseerd, je moet zelf aangeven dat je recht op deze korting hebt.

Korting voor groepen
Voor verenigingen en vriendengroepen die groepsgewijs voor een kajakcursus inschrijven is er een groepsboekkorting. Deze korting is ook een goed alternatief als huren van een instructeur niet mogelijk is. De groepsboekkorting staat gelijk aan het aantal personen en heeft een minimum van 5% en een maximum van 10% en geld als extra korting op de cursusprijs.

 • Groepsboekkorting kan niet in combinatie met familiekorting.
 • Deze korting is niet geautomatiseerd, je moet zelf aangeven dat je recht op deze korting hebt.

Note: bij de vermelding extra korting op de cursusprijs kan eventueel ook vroegboekkorting van toepassing zijn. In dat geval gelden beide kortingen!

Korting voor expeditie en kanotrekking

Vroegboekkorting voor speciale reize en expedities
Onze speciale reizen en expedities moet zeer tijdig gereserveerd worden. Daarom hanteren wij voor deze reizen een afwijkende vroegboekkorting. Deze hebben de hiernavolgende termijnen.

 • Boek je binnen vijfentwintig weken voor de aankomstdag van de betreffende cursus, dan ontvang je 10% korting op de cursusprijs.
 • Boek je binnen twintig weken voor de aankomstdag van de betreffende cursus, dan ontvang je 5% korting op de cursusprijs
 • Deze korting is niet geautomatiseerd, je moet zelf aangeven dat je recht op deze korting hebt.

Note: deze vroegboekkorting wordt bij het plaatsen van een boeking niet automatisch berekend maar handmatig door ons in mindering gebracht!

Europagaai op Instagram

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden