Nieuwsbrief september 2018

Herfstkleur in het najaar

Heb je na de zomer zin in nog meer kajakplezier of ben je nog niet op vakantie geweest? Vanaf september heeft Europagaai dit najaar verschillende wildwaterweken en weekeinden op het programma staan. Dat is genieten van herfstkleuren en de aangename temperatuur van het najaarszonnetje. Ook onze kajakcursussen in de branding gaan tot ver in het najaar door en voor wie in het zwembad wil leren eskimoteren zijn er vanaf november t/m januari op verschillende locaties cursussen in het zwembad. 

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Wildwater expeditie Nepal 13 t/m 28 november

Kathmandu Vallei, Beneden Bhote Kosi, Balephi Khola, Trekking en Tamur Rivier Expeditie

De Europagaai wildwaterexpeditie in Nepal gaat door. Onze Nepal expert Vera heeft voor het kanosportblad een artikel geschreven. Wellicht weet jij misschien ook gegadigden te informeren, of… is het iets voor jou?Hier vind je meer informatie over deze unieke exclusieve trip. 

Wildwaterbanen in Frankrijk

Ga je mee naar Isle de La Serre of Saint Pierrre de Boeuf? Van 29 september t/m 6 oktober zijn er op de aldaar gelegen wildwaterbaantjes 3-daagse of 7-daagse cursussen. We kamperen naast de baan zodat we de hele dag kunnen trainen, spelen en oefenen. Een zeer leerzame cursus die we dikwijls ondersteunen met filmmateriaal. Kijk voor meer informatie op deze pagina. Laat de weersvoorspelling koude nachten of wat minder mooi weer zien dan stellen wij voor om in een accommodatie te overnachten.

Slovenië of Franse Alpen?

Zowel Slovenië als de Franse Alpen staan op het programma. Wie tijdig inschrijft bepaalt mede de cursuslocatie in de herfstvakantie van dit najaar. De locatie waar de meeste animo voor is zal als eerste doorgaan. Als de temperatuur het toelaat kunnen we op de camping kamperen en anders stellen wij voor om in een appartement te overnachten. 

– Informatie najaar cursussen Slovenië
– Informatie najaar cursussen Franse Alpen 

Ardennen/Eifel

Blijf je liever wat dichter bij huis en wil je toch nog even bij Europagaai in de kajak stappen? Dan is een gezellig weekendje Ardennen of Eifel misschien iets voor jou. We overnachten in een accommodatie en de exacte locatie hangt van de waterstand af en wordt een paar dagen van tevoren bekendgemaakt. 

– Informatie najaar cursussen Ardennen
– Informatie najaar cursussen Eifel

Hardenberg/Hohenlimburg

In het Duitse plaatsje Hohenlimburg net over de grens tussen Duitsland en Nederland organiseert Europagaai dit najaar een aantal dagcursussen voor niveau II en III. Beginners kunnen alleen mee doen als zij de dag voorafgaand aan de cursus in Hardenberg hebben meegedaan. Bij een dag- of halve dagcursus bieden wij geen verblijf of overnachting. Kies je voor de combinatie Hardenberg en Hohenlimburg dan moet je de overnachting zelf regelen. 

– Informatie najaar cursussen Hohenlimburg
– Informatie najaar cursussen Hardenberg

Zwembadcursus bij jou in de buurt?

De Europagaai cursussen eskimoteren in het zwembad vinden dit seizoen in november, december en januari plaats. Omdat de cursussen op vier locaties zijn is er altijd wel een cursus bij jou in de buurt. Voor wie het eskimoteren na de cursus onder de knie heeft is er in het voorjaar een gratis sessie op buitenwater en kun je eventueel ook een eskimoteerbrevet behalen.

  • Alkmaar: 3, 10, 17, 24 nov en 1, 8 dec (lessen van 1 uur)
  • Rotterdam: 9, 16, 23 dec en 6, 13, 20 jan (lessen van 1 uur)
  • Heereveen: 4, 25 nov (lessen van 2½ uur)
  • Oisterwijk: 18 nov en 19 dec (lessen van 2½ uur) 

Fotowedstrijd

De uitslag van deze fotowedstrijd zal in de nieuwsbrief van oktober bekend worden gemaakt. Op onze facebook papina kun je doormiddel van likes stemmen. Heb je nog leuke foto’s en filmpjes die je met ons en andere kajakkers wil delen? Stuur ze naar info..europgaai.nl of met #europagaai via instagram. Al het beeldmateriaal van onze cursussen van dit jaar is van harte welkom. Via wetransfer.com kun je gratis grote bestanden sturen.

Enquête

Na elke cursus delen onze instructeurs enquêteformulieren uit. Deze formulieren worden niet alleen in ons systeem ingevoerd maar ook uitgebreid gelezen. Begin volgend jaar worden de uitkomsten van de enquêteformulieren op de website bekend gemaakt. Heb je achteraf nog iets te melden dan kan dat via de e-mail of dit contactformulier

Najaarsaanbieding

Voor alle najaarscursussen wildwaterkajakken die voor 10 september 2018 geboekt worden geldt voor degene die deze zomer aan een weekcursus hebben deelgenomen 10% extra korting op de cursusprijs. Voor wie deze zomer aan een 3-daagse cursus mee heeft gedaan geldt 5% korting. Je kunt bij je boeking aangeven of je van deze korting gebruik wilt maken. 

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden