Nieuwsbrief september 2016

Het was een heerlijke zomer!

Het was een zomer met aangename temperaturen, gezellige groepen, fanatieke kajakkers en prachtige dagen op het wilde water. Wij hebben deze zomer genoten! Er staat vanaf 4 september nog een weekje Slovenië op het programma en daarna kunnen we vooruitblikken naar de najaarsdagjes, weekendjes en weken.    

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Olympische Spelen

In onze vorige nieuwsbrieven was te lezen dat Europagaai instructrice Martina de eis om aan de Olympische Spelen mee te doen net niet had gehaald. Ondanks dat ze zelf niet mee mocht doen, is ze afgereisd naar Rio om daar haar vriend Mike Dawson die voor Nieuw Zeeland mee deed met het onderdeel slalom kajakken aan te moedigen. Mike haalde met gemak de finale en in de finale is hij met een mooie run op de 10e plaats geëindigd. Olympisch kampioen is Engeland, zilver Slovenië en het brons ging naar Tsjechië.

Laatste weekcursus van de zomer

Op 4 september start in Slovenië de laatste wildwater kajakweek van deze zomer. Voor wie deze zomer nog niet heeft gekajakt of nog niet genoeg heeft gekajakt: er is nog plek. Bekijk deze pagina voor meer informatie en om in te schrijven.  

Foto’s en filmpjes

Heb je deze zomer tijdens jouw Europagaai kajakweek leuke foto’s en/of filmpjes gemaakt en wil je deze graag met ons en anderen delen? Dan ontvangen wij ze graag. Versturen kan via we transfer en misschien komen jouw foto’s of filmpje wel op onze facebook of op de website.  

Najaarscursussen

De zomer is bijna op zijn eind dus blikken we alvast vooruit naar het najaar, want ook deze staat vol gepland met de leukste wildwaterkajakcursussen op de mooiste locaties. In september staan er dagjes en weekendjes gepland in Duitsland en Luxemburg en in oktober een wildwater kajakweek in Slovenië en de Franse Alpen. Van beginned tot gevorderde kajakker, er is voor ieder wat wils. Bekijk alle cursussen in de kalender.  

Europagaai forum verplaatst

We hebben het Europagaai forum op de Europagaai website verplaatst naar de groene balk onder het kopje Extra’s. Hier zijn ook de kajakverhalen, kajakverkoop, foto impressies, kajak reviews en het videomateriaal te vinden.

Jouw kajakverhaal op de website

Heb je deze zomer een reisdagboek van jouw Europagaai kajakvakantie bijgehouden of vindt je het leuk om daar alsnog een reisverslag van te schrijven? Wij zetten jouw verhaal met foto’s en/of filmpje graag op de website. Iedereen die een verslagje van zijn of haar kajakvakantie bij Europagaai instuurt, sturen wij een kleinigheidje toe. Voorbeelden van Europagaai kajak verhalen zijn te vinden op deze pagina.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden