Nieuwsbrief september 2015

Wij hebben een mooie zomer gehad, we hopen jullie ook!

De zomercursussen van Europagaai zitten er bijna op. De laatste cursusweek van deze zomer start 30 augustus in Slovenië, er is nog plek! In deze nieuwsbrief blikken we vast vooruit naar het najaar en de eskimoteercursussen van deze winter.  

Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Laatste kans

Wil je nog een weekje gaan kajakken op wildwater dan is dit de laatste kans voor deze zomer. Op 30 augustus start de laatste Europagaai cursusweek van deze zomer in Slovenië. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen vrij dus wees er snel bij! Meer informatie vindt je hier.

Zin in het najaar?

Heb je het deze zomer te druk gehad om te gaan kajakken of kun je er geen genoeg van krijgen en wil je snel weer een weekje weg? In oktober staan een aantal leuke najaar cursussen gepland. Op het programma staan Slovenië en de Franse Alpen. Wil je graag een weekje mee? Klik dan hier voor meer informatie over Slovenië en hier voor meer informatie over de cursus in de Franse Alpen.   Aanbieding en korting! (geldig tot 10 september)

  • Heb je deze zomer aan een Europagaai kajakweek deelgenomen? Dan krijg je op verzoek 10% extra korting op de prijs van een najaar cursusweek.
  • Is dit je derde boeking dit jaar? Let dan op de extra korting!

Dagje weg

Wil je graag een dagje weg, Ook daarvoor staat er voor ieder wat wils in het programma. Dicht bij huis kun je kiezen voor een dagje varen op de wildwaterbaan in Hardenberg of in de branding van Hargen aan Zee bij Schoorl. In september en oktober is het zeewater lekker warm en is de kans op een mooie branding groot.
Ook de wildwaterbaan in Hohenlimburg is een mooie optie. De baan is vernieuwd en sinds deze zomer weer open. Bekijk alle mogelijkheden op onze wildwaterkalender.

Eskimoteren

Kun je na deze zomer aan niets anders meer denken dan aan de mooie rivier en kajakken? Dan is het leuk om deze winter aan een eskimoteercursus mee te doen. In een warm zwembad leer je het trucje om je kajak na het omslaan weer recht op te draaien. Je zult hier volgend jaar zomer tijdens een kajaktrip zeker profijt van hebben. Klik hier voor meer informatie.   Speciale aanbiedingen! (geldig tot 10 september)

  • Heb je dit jaar een weekcursus bij ons geboekt dan kun je op verzoek 15% korting krijgen op de gehele sessie van 6 eskimoteerlessen.
  • Heb je vorig jaar een sessie van 6 eskimoteerlessen gehad en kom je niet in aanmerking voor bovenstaande aanbieding, dan kun je op verzoek toch 15% korting krijgen.

Foto’s uitwisselen

Heb je leuke foto’s of filmpjes die je met medecursisten en ons wilt delen, dan ontvangen wij deze graag en zorgen we dat deze bij je medecursisten terecht komen.

De foto’s en filmpjes kun je sturen via we transfer naar het e-mail adres van Europagaai. Vermeld er ook even bij of je het goed vindt dat Europagaai de foto’s gebruikt voor op bijvoorbeeld de website.


Slalom World Cups

Instructrice Martina is deze zomer druk geweest met trainen en het varen van Slalom wedstrijden. Martina verscheen aan de start van 4 World Cups en heeft daar mooie resultaten behaald. De laatste World Cup was in Pau, wat iets meer dan een uurtje rijden is vanaf de camping in de Franse Pyreneeën waar we ieder jaar met Europagaai te vinden zijn. Zo kon Martina gelijk even bijkletsen met de instructeurs en met André de campingbaas.

Verslagen van de World Cups zijn te vinden op martinawegman.blogspot.com

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden