Nieuwsbrief oktober 2016

De najaarscursussen komen er aan

De herfst is officieel begonnen, maar het kajakseizoen zit er bij Europagaai nog niet op. In oktober staan er twee weken Slovenië op het programma. In het najaar is het heerlijk rustig op de rivier en je vaart in een prachtig decor van herfstkleuren. Wacht niet te lang en schrijf je snel in.  

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Herfstkleuren in Slovenië

In het najaar is het in Slovenië lekker rustig op de rivier en vaak kunnen we genieten van een heerlijk najaarszonnetje. Het water staat over het algemeen wat hoger dan in de zomer en de groene bladeren aan de bomen hebben plaats gemaakt voor prachtige rood, oranje en geelgekleurde bladeren.

Ook op de camping is het lekker rustig en als de nachten toch wat aan de koude kant zijn, dan is er de mogelijkheid om een appartementje te huren. Wil je ook tot rust komen tussen de prachtige herfstkleuren en tegelijkertijd heerlijk kajakken? Klik dan hier voor meer informatie en om te reserveren.

Nepal

Ook dit jaar gaat er weer een leuk groepje kajakkers naar Nepal om daar twee weken lang te kajakken op een aantal prachtige rivieren. Dit alles onder begeleiding van instructeur Jasper, Vera en de Nepaleese guides. Wil je ook mee? Er is nog plek. Meer informatie en om te reserveren hier.

Europagaai kajakspel

Waarschijnlijk hebben de meeste kajakkers het Europagaai kajakspel al in bezit, maar voor diegenen die het spel nog niet in huis hebben is er nu de laatste mogelijkheid dit te bestellen. Bestellen kan via het contactformulier. Vul hier je naam en adres en wij sturen het spel naar je op. Het spel is gratis, je betaalt alleen de verzendkosten van € 1,46.  

Leren eskimoteren

Ook in deze nieuwsbrief willen we de eskimoteercursussen weer wat extra aandacht geven. Want hoe heerlijk is het om te je zelf weer rechtop te kunnen draaien als je bent omgeslagen. In november starten we met een reeks van 6 lessen. Je kunt voor de hele reeks of per les inschrijven. De locatie van deze reeks lessen is in het zwembad de Hoornsevaart in Alkmaar. De cursus start op zaterdag 12 november en is van 17.00 uur tot 18.00 uur. Meer informatie en inschrijven kan via deze link.  

Instructeurs in Noorwegen

In het begin van deze zomer zijn enkele Europagaai instructeurs naar Noorwegen gegaan om daar voor zich zelf te varen. Voor instructeur Jasper en zijn vrouw Senna was deze reis extra speciaal omdat dit hun huwelijksreis was. Senna die zelf ook kajakt en voorheen les gaf bij Europagaai heeft hier een erg leuk filmpje van gemaakt.  

Kanocentrum Arjan Bloem

Vanaf 1 oktober is Kanocentrum Arjan Bloem in plaats van 7 dagen weer 5 dagen per week geopend. Van dinsdag t/m zaterdag kun je bij ze terecht voor het kopen van kajaks en toebehoren. Voor meer informatie en openingstijden kijk op www.kajak.nl of volg ze via facebook.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden