Nieuwsbrief november 2016

De maand van het eskimoteren

De eskimoteercursus start 12 november en er is nog plaats! Er zijn ook nog enkele plaatsen vrij voor het Ardennen/Eifel weekend van 5 en 6 november en het weekend van 11 en 12 november. Verder in deze nieuwsbrief ; Martina 3e op het extreme kajak world championship, het programma van 2017 online, een cadeautip en nieuw en tweedehands kajakmateriaal te koop via de Europagaai website.

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

De eskimoteercursus start deze maand!

De eskimoteercursus in Alkmaar start op 12 november. Wil je het trucje van het eskimoteren ook leren? Er is nog plaats. Geef je snel op voor 1, 2, 3, 4, 5 of 6 lessen. De lessen duren een uur en je krijgt intensieve begeleiding.

Kun je al een beetje eskimoteren maar zou je je rol willen bijschaven, ook dan ben je van harte welkom. Meer informatie over de eskimoteercursus vindt je via deze link en om te reserveren klik hier.  

Voor onze nieuwsbrieflezers is er bij inschrijving voor zes zwembadlessen een gratis neusklem. Dit presentje wordt behoudens aanbiedingsinschrijving op verzoek in het zwembad verstrekt.

Ardennen/Eifel weekend

Op 5 november gaan we naar de Ardennen/Eifel om daar een weekend lang heerlijk te kajakken. Wie krijgt er geen zin om met dit heerlijke najaarsweer het water op te gaan? Voor het weekend van 5 november zijn nog slechts enkele plaatsen vrij. Maar niet getreurd, ook het weekend van 11 november zijn we in de Ardennen/Eifel te vinden. Voor dit weekend is nog voldoende plaats. Voor meer informatie en om te reserveren, klik hier.  

Het programma van 2017

We kregen vorige maand al veel vragen over het nieuwe programma. We zijn daar dan ook snel mee aan de slag gegaan en kunnen mededelen dat deze online staat!
Er kan nog het een en ander wijzigen dus hou de kalender goed in de gaten. Wat vast staat is dat we in 2017 te vinden zijn bij de Tarn/Allier, in de Spaanse- en Franse Pyreneeën en in de Franse Alpen. Ook staan er meer dag- en weekendcursussen in het programma. Weet jij al wat jou volgende kajakbestemming wordt?

Kajakkledingkast opruiming

Martina en haar vriend Mike Dawson zijn weer terug naar Nieuw Zeeland en hebben voor vertrek hun kajakkledingkast opgeruimd. Op deze pagina op de Europagaai website staat de kajakkleding die ze wegdoen. Annorakjes, spatzeilen, onderkleding, droogbroeken en een droogpak. Het meeste daarvan is nog helemaal nieuw.

Sinterklaas-/kerstcadeau

De pepernoten liggen alweer even in de winkel en hier en daar komt de kerstversiering tevoorschijn. Heb je nog geen cadeau voor pakjesavond of voor onder de kerstboom dan hebben wij een leuke cadeautip. Geef een Europagaai cadeaubon cadeau. Je bepaald zelf het bedrag van de cadeaupagaai en ontvang deze via de post thuis. Precies op tijd om deze nog in je surprise te stoppen. Vraag een cadeaupagaai aan via het contact formulier.

Adidas Sickline kampioenschappen

Het tweede weekend van oktober vond zoals ieder jaar het wereldkampioenschap extreme kajakken plaats in het Oostenrijkse Oetz. Kajakkers van over de hele wereld kwamen naar het kleine plaatsje om daar te strijden om de titel Adidas Sickline King en Queen.

Instructrice Martina was de enige Nederlandse afgevaardigde en wist 22 dames achter zich te houden. Ze werd 3e! Het zilver ging naar Nouria Newman uit Frankrijk en het Goud was voor Sandra Hyslop uit Groot Brittannië. Bij de mannen ging het goud naar Aniol Serrasolses, het broetje van Gerd Serrasolses die vorig jaar goud won. Het verslag en foto’s van de wedstrijd zijn te vinden op Martina haar blog en op www.adidas-sickline.com.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden