Nieuwsbrief november 2015

Een prachtig najaar

Het is een prachtig najaar! In Slovenië hebben we kunnen genieten van strak blauwe lucht en een perfecte waterstand. De mooie herfstkleuren maakte het plaatje compleet. Nog net voor de winter staat een dagje Hohenlimburg op het programma en zaterdag 7 november gaat de eerste eskimoteercursus van start.  

Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Dagje Hohenlimburg

Op 8 november is er een Europagaai cursus in Hohenlimburg. Wil je voordat de winter echt begint nog een dagje peddelen dan is dit je kans. Er is nog plek. Voor meer informatie over Hohenlimburg klik hier.

De techniek van het eskimoteren

Aankomend weekend op 7 november starten we met de eskimoteercursus in de Hoornse Vaart in Alkmaar. De les start om 17.00 uur en duurt een uur. In dit uur leer je de techniek van het eskimoteren. Je zult tijdens dit uur intensief oefenen om het eskimoteren onder de knie te krijgen. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Je kunt de hele reeks van 6 lessen boeken of per les inschrijven. Meer informatie vindt je via deze link.  

Filmpjes

We hebben een aantal leuke filmpjes van Europagaai cursussen van afgelopen zomer in Slovenië toegestuurd gekregen.
De filmpje van Tom, Marco, Lars, Kurt en Vera is te zien via deze link.
En hier is de montage van de avonturen van Tjalling in Slovenië.  

Programma 2016

We zijn druk bezig met het programma van 2016 en verwachten dat in december helemaal compleet te hebben. Een deel van het programma van 2016 staat al online! Wil je alvast even kijken of er voor jou iets tussen staat, neem dan een kijkje in de kalender op de Europagaai website en een vroegboek is natuurlijk van harte welkom.  

Europagaai cadeaubon

De feestdagen zijn weer in aantocht. Wil je een origineel cadeau geven, geef dan een Cadeaupagaai. Degene die de cadeaubon ontvangt kiest zelf uit het grootste kajakcursus-assortiment van Nederland. Bepaal zelf een bedrag, vul het contactformulier in en de cadeaubon wordt na betaling thuisgestuurd.

Martina in Mexico

Na het WK slalom en het WK Extreem kajakken is het voor Martina tijd voor iets anders. Ze is in Mexico uitgenodigd om via het kajakken het land te promoten en aan de wereld te tonen. Gevolgd door een filmcrew zal ze verschillende rivieren in Mexico varen en daarnaast toeristische uitstapjes maken naar de mooiste plekken.

Volgend jaar een cursus in Mexico?!

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden