Nieuwsbrief mei 2016

Wat is jouw favoriete locatie?

Weet jij al waar je deze zomer naar toe wilt? In deze nieuwsbrief omschrijven we een paar van onze favoriete locaties. Misschien maakt dit de keuze iets gemakkelijker. Weet je niet zeker of je favoriete locatie aansluit bij je niveau? Lees dan snel verder.

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Hola España

Door de Spaanse Pyreneeën stroomt de rivier de Rio Noquera Pallaresa, een rivier die even mooi is als haar naam. De rivier is een combinatie van volume en technisch wildwater. Hoge golven en walsen, maar ook smalle valletjes waar je het boofen onder de knie kunt krijgen. Voor de gevorderde kajakker is de Rio Noquera Pallaresa een paradijs. Wil je ook naar Spanje? Wacht niet te lang met reserveren want de kajakweek start 5 juni! Meer informatie klik hier.  

Vive la France

Elke dag vers stokbrood en knisperende croissantjes tijdens je kajakvakantie.

De eerste kajakweek in de Franse Pyreneeën start deze zomer op 10 juli. De rivier waar op we varen kronkelt door ongerepte landschappen en pittoreske dorpjes en heeft een vriendelijk karakter. Dit is de ideale locatie voor beginnende kajakkers en kajakkers met enige kajakervaring. Klik hier voor meer informatie.

Op 7 augustus start de eerste kajakweek in de Franse Alpen. De Franse Alpen en Outdoor sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van een brede rivier met flink wat golven tot smalle beken waarbij je flink moet sturen. Kajakkers met niveau I, II en III zullen zich hier niet vervelen. Klik hier voor meer informatie.

Bella Italia

We varen op de rivier de Isarco. Dit is een rivier met een pittig karakter. Verblokte passages worden afgewisseld met spectaculaire stroomversnellingen waarin je met je kajak over de golven danst. Na het varen op een terrasje in het zonnetje genieten van heerlijke Italiaanse gelato. Een heerlijk vakantiegevoel! Meer informatie vindt je hier.

Dober dan Slovenië

Slovenië is een paradijs voor de wildwaterkajakker. De turquoise Soča-rivier is de meest bekende rivier in Slovenië en staat op de lijst van mooiste rivieren in Europa. Voor de wildwaterkajakker is het een technische rivier met veel keerwaters en stenen waar je tussendoor kunt maneuvreren. Het uitzicht vanaf de rivier is adembenemend mooi en in de dorpjes hangt een gezellige sfeer. Al met al de ideale kajakvakantie locatie! Meer informatie vindt je hier.  

Niveaus

Welk kajakniveau heb ik en welke kajaklocatie is voor mij geschikt? Op de pagina niveaus staan de niveaus die we bij Europagaai gebruiken uitgebreid beschreven. Zo staat er beschreven wat je per niveau moet kunnen en wat je qua wildwater kunt verwachten. In de kalender vindt je per week en kajaklocatie voor welk niveau deze geschikt is. Twijfel je over je niveau of over een bepaalde locatie laat het ons weten. Wij helpen je graag met het maken van een keuze. Klik hier voor de contact pagina.

Vroegboekkorting

Tijdig plaatsen van een boeking wordt door Europagaai zeer gewaardeerd. Je kunt je vast wel indenken dat onze instructeurs graag willen weten of ze ingedeeld kunnen worden. Europagaai geeft dan ook, op boekingen “voor de meeste cursusweken en weekenden wildwaterkajakken” een aantrekkelijke korting. Meer informatie klik hier.  

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden