Nieuwsbrief mei 2015

Meimaand wildwatermaand!

Het Europagaai strandpaviljoen is klaar en staat op een mooie nieuwe plek op het strand van Schoorl. De spullen voor de kajakvakanties in de Franse en Spaanse Pyreneeën zijn ingepakt en de cursussen daar gaan 3 mei van start. Europagaai is er klaar voor.

Ook de zomervakantieweken beginnen al aardig te gevuld te raken en de kajakexpeditie naar Nepal aan het einde van dit jaar is bijna volgeboekt. Het is de hoogste tijd om uit de luie stoel te komen en actie te ondernemen!  

Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Een zonnige voorjaarsvakantie

3 mei gaan we met een gezellig groepje gevorderde kajakkers van start met de kajakvakantie in de Spaanse Pyreneeën. Gelijktijdig gaan we met groepjes niveau I, II en III van start in de Franse Pyreneeën. Beide cursussen zijn bijna volgeboekt. Wil je op de valreep nog mee schrijf je dan snel in. De bus staat al ingepakt en een zonnige voorjaarsvakantie in het warme zuiden wil je vast niet missen.

Europagaai boulevard op het strand

Onlangs is met man en macht het Europagaai strandpaviljoen opgebouwd. Het paviljoen staat op het voor duin midden op het hagelwitte strand van Schoorl. Honderd meter voor ons rollen de Noordzeegolven het strand op en 50 meter schuin achter ons ligt de aantrekkelijke lagune die bij vloed van vers water wordt voorzien. Het rijpad naar het paviljoen hebben we gekscherend de Europagaai boulevard genoemd. Iedereen die langs is geweest is het er unaniem over eens dat dit misschien wel de mooiste plek van het Nederlandse strand is. Kom eens een ochtend of middag bij ons brandingkajakken, raften of een andere activiteit doen. Een bezoekje is gezellig en meer dan de moeite waard.  

Op 18 mei is de eerste clubavond

Met het Europagaai paviljoen op de unieke nieuwe plek willen we dit seizoen weer graag van start gaan met de gratis clubavonden op maandag. Door de drukte rond onze buitenlandse kajakcursussen in de voorjaarsvakantie is de eerst geplande clubavond op maandag 18 mei  van 18:30 tot ca. 21:00 uur. De clubavond is gratis en als je geen eigen kajak of spullen hebt dan kun je deze ter plekke bij ons huren. Wie niet wil peddelen kan gaan kiten (vliegeren) of iets anders leuks doen. Na afloop kan er op het terras, lekker uit de wind, genoten worden van een consumptie en de ondergaande zon.   Meld je aan op het forum. Hier kun je ook zien of de clubavond door gaat en of er voldoende animo is.  

Vakantie naar Nepal bijna volgeboekt

Onze unieke wildwaterkajak- en raftvakantie van 21 november t/m 6 december naar Nepal is bijna volgeboekt. Dat er onlangs in Nepal een heftige aardbeving is geweest zal je vast niet ontgaan zijn. Onze contacten in Nepal melden echter dat zij geen ernstige schade van de aardbeving ondervinden en dat de Europagaai reis naar Nepal gewoon door zal gaan. Heb je zin om ook mee te gaan schrijf je dan in voordat het vliegtuig is volgeboekt.   Deze reis is geschikt voor alle niveaus en in overleg kunnen we bepalen of je geheel of gedeeltelijk zult kunnen gaan kajakken of raften.

Kom uit de luie stoel

De Europagaai kajakvakanties in de zomer beginnen al aardig gevuld te raken. De mooie zonnige dagen van april hebben menigeen al uit de luie stoel gehaald en er worden volop plannen gemaakt. Ben jij ook wakker geschud en wil je dit jaar gezellig met de Europagaai instructeurs op pad? Het tijdig boeken van een vakantie wordt zeer door ons gewaardeerd en beloond met een vroegboekkorting. Ook is er een extra korting voor wie meerdere vakantieweken boekt. Sportieve gezinnen willen we graag tegemoet komen met een extra familiekorting. De instructeurs zijn er klaar voor en staan te popelen om je op een van onze kajak vakantiecursussen te kunnen begroeten.  

Een groepsuitje bij Schoorlactief

De nieuwe groepssjoelbak van Schoorlactief is getest en goedgekeurd. Dit is weer een innovatieve toevoeging aan ons assortiment van groepsactiviteiten.

De sjoelbak is geschikt voor individuele competities of groepswedstrijden. Voor een familie uitje, bedrijfsfeestje of andere groepssamenstelling biedt Schoorlactief verschillende arrangementen en activiteiten met of zonder catering aan.

Ben je in de gelegenheid om iets te organiseren of weet je mensen die iets willen organiseren? Bezoek eens onze website www.schoorlatief.nl.  

Schoorlactief is onderdeel van Europagaai en staat altijd voor je klaar! Brandingkajakken – raften – kiten – beachvolleybal – twistmatten – discgolf – speedminton – zandsculpturen – kickbiken – kompastocht – gpsloop – teambuildingsactiviteiten en nog veel meer!  

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden