Nieuwsbrief maart 2016

Er even tussenuit

Ben je toe aan een break en wil je er even tussenuit? In maart gaan we een lang weekend naar Sault Brenaz, een van de leukste wildwaterbaantjes in Europa en begin april gaan we naar de Bohinjka in Slovenië! Verder in deze nieuwsbrief informatie over de tweedehands kano-/kajak markt die na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer georganiseerd wordt in de Wormer, een tip voor freestylekajakkers en nog veel meer leuk nieuws.  

Europagaai wildwaterexperts, al 37 jaar toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Wildwaterbaantje Sault Brenaz (Isle de la Serre)

Wil je er even tussenuit? Van 24 maart t/m 27 maart kun je een lang weekend mee naar Sault Brenaz. Een van de leukste wildwaterbaantjes in Europa. Lekker invaren voor de zomer of gewoon even lekker weg. Het baantje is geschikt voor elk niveau en je kunt het voor je zelf zo uitdagend maken als jij wilt. Leuke speelgolfjes, mooie keerwaters en de ‘hoge shute’ een verval van anderhalve meter. Meer informatie en reserveren klik hier.   Meer informatie over de week Bohinjka/Soca eind April vindt je hier.

Europagaai instructeurs

In de vorige nieuwsbrief stelden we een aantal nieuwe medewerkers aan je voor. Maar wie zitten er nou precies in het Europagaai team en wie zou je dit voorjaar of deze zomer wel eens kunnen tegenkomen? We hebben de Europagaai team pagina een up date gegeven en stellen het hele Europagaai team aan je voor. Bekijk de pagina via deze link.  

Kanotrektocht Zweden

Inschrijven voor de kanotrektocht door Zweden kan tot 6 juni 2016. De trektocht vindt plaats van 15 t/m 24 augustus 2016. Een unieke beleving op de mooiste meren in de ongerepte natuur. De tocht duurt 10 dagen en is compleet verzorgt. Er liggen tweepersoonskano’s voor je klaar maar je kunt ook deelnemen met een eigen kano of kajak. We nemen eten en drinken mee en slapen langs de route die we varen. Genieten van de stilte, de natuur en het echt outdoor gevoel.

Tweedehands kanomarkt

Na het succes van vorig jaar, zal Kanocentrum Arjan Bloem ook dit jaar een tweedehands kanomarkt organiseren. Je kunt je opgeven om kajak materiaal te verkopen of langskomen om een nieuwe of tweedehands kano, kajak of outfit te scoren. Zet zondag 3 april 2016 alvast in je agenda. Entree is gratis. Meer informatie vindt je hier.

Voor freestylekajakkers

Op 12 maart worden de selecties voor het EK freestyle kajakken gehouden tijdens de Wiesenwher Rodeo in Duitsland. Wil je meedoen voor de fun of om een plaatsje te bemachtigen in het Nederlands Team? Schrijf je dan in voor 28 februari via deze link.  

Welke,instructeurs gaan deze winter mee naar Nepal?

Voor het organiseren van onze Expeditie naar Nepal in november/december moeten wij vroegtijdig afspraken maken. Wie er van de Europagaai crew mee gaat is daarom al bekend. Uiteraard is Vera weer van de partij. Jasper gaat mee als instructeur. Eelco en Hans sluiten aan, dus dat belooft vast en zeker weer een gezellige trip te worden. Laat s.v.p. tijdig weten of je mee gaat naar Nepal! Meer info via deze link.  

Reis- en annuleringsverzekering

We willen toch nog eens benoemen, hoe belangrijk het is een reisverzekering te hebben en hoe fijn het is om een annuleringsverzekering te hebben voor het geval je onverhoop niet op vakantie zou kunnen. Via deze pagina op de Europagaai website kun je een reis- en annuleringsverzekering afsluiten.

  • De reisverzekering die wij aanbieden dekt wildwaterkajakken en brandingkajakken.
  • Als je een reisverzekering bij een andere verzekeringsmaatschappij afsluit, let er dan op dat wildwaterkajakken verzekerd is.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden