Nieuwsbrief juni 2017

De zomer staat voor de deur

Verlang jij ook zo naar de zomervakantie? Wij kunnen haast niet wachten om het wilde water op te gaan. De kajaks zijn grondig nagekeken en het materiaal is weer up-to-date. De zomervakantie kan beginnen.

Heb je het plan om met ons mee te gaan? Maak snel een reservering. De vroegboekkorting geldt 10 tot 8 weken van tevoren en de familiekorting is onbeperkt.  

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Nu ook driedaagse kajakcursus in Slovenië

Natuurlijk kun je bij een weekcursus wildwaterkajakken meer leren dan bij een driedaagse en is een week ook conditioneel goed vol te houden. Toch is het begrijpelijk dat sommige mensen twijfelen en liever voor een kortere cursus willen inschrijven; met name beginnende kajakkers die nog niet weten wat ze te wachten staat. De eerste twee weken van juli bieden we nu ook in Slovenië driedaagse cursussen aan. In de Franse Alpen en Pyreneeën stonden deze voorgaande jaren ook al in het programma. Zie hier het overzicht van de kalender.

Vaderdag idee

18 juni is het Vaderdag en misschien is het voor jou een idee om je vader te verassen met een kajakcursus. Als je zelf ook sportief bent ingesteld is het wellicht nog leuker om samen met hem in te schrijven. Wil je het heugelijke nieuws bij het ontbijt of een kopje koffie aan hem vertellen? Op verzoek sturen wij je een originele Europagaai koffiebeker toe om hem te verassen.  

ROC sportopleiding

In juni organiseert Europagaai een cursus wildwaterkajakken voor leerlingen van de ROC sportopleiding. In samenwerking met de leerkrachten was er voorafgaand hieraan een traject  op vlak water en in de branding op zee. Ook het eskimoteren hebben sommige leerlingen al flink geoefend. De rivieren in Slovenië zijn bij uitstek geschikt  om op dit niveau kajaktechnieken te leren en te oefenen. De opleiding duurt 8 dagen en is Kayak-Level gekwalificeerd.  

Wat vindt jij van Europagaai?

Wie al eens eerder bij Europagaai heeft gekajakt weet vast nog wel dat na afloop een enquête kan worden ingevuld. Dit jaar is het formulier iets aangepast, maar het aantal vragen is hetzelfde gebleven. Ook stellen wij het erg op prijs als je de moeite neemt om bij Google reviews een recensie over ons te geven. Dit geldt ook voor onze vaste klanten.  

Laatste Nepal expeditie

Deze winter is het voorlopig de laatste keer dat Europagaai de expeditie op de Sun Kosi, Bhote Kosi Balephi Khola en Tamur in Nepal aanbiedt. Een geweldige trip die drie jaar op rij heeft plaatsgevonden. Het succes van deze exclusieve vakantie heeft zich bewezen. Heb je onze Nepaltrip al eens in gedachte gehad? Dit is de kans om je droom waar te maken. Kijk hier voor meer informatie.   In 2018 of 2019 verwachten wij een compleet nieuwe trip naar Nepal aan te bieden. Een expeditie op totaal andere rivieren.  

Zomertips

Ga je deze zomer met Europagaai op vakantie? Naast de informatie die je bij een bevestiging ontvangt zijn hier nog wat extra tips.

  • Zet tijdens de reis je mobiele telefoon aan zodat wij je kunnen bereiken als dat nodig is.
  • Als je een wetsuit bij ons gehuurd hebt is je confectiemaat dan wel doorgegeven?
  • Rijd je via de Predil pas naar Slovenië? Dan heb je geen Sloveens vignet nodig!
  • Is je reisverzekering in orde en heb je ook nagedacht over een eventuele annuleringsverzekering?
  • Houd in de zomer bij het berekenen van de reistijd een extra marge van 20% aan en neem voldoende pauzes.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden