Nieuwsbrief januari 2019

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen en een gelukkig bruisend nieuwjaar! Wil jij het nieuwe jaar met een frisse kajakduik beginnen? Op 1 januari gaan we in Camperduin het water op, deelname is gratis. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over. Verder in het nieuws: extra Eskimoteerdata en Martina wint goud in China. Tot op het water in het nieuwe jaar!

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Kajak Nieuwjaarsduik

Op 1 januari gaan we in Camperduin het water op om het Nieuwejaar fris te beginnen. We verzamelen om 12:30 uur bij ons strandpaviljoen noordelijk van de strandopgang. Daar kleden we om en kunnen we om 13:00 uur met z’n allen te water gaan.  Als we na het kajakken fris en voldaan uit het water zijn gekomen, kunnen we bij het paviljoen opwarmen met warme chocolademelk met slagroom.

Waar: Camperduin aan zee
Tijd: 12.30 uur verzamelen / 13.00  uur duiken we de branding in.
Kosten: Gratis (neem wel eigen kajak en materiaal mee).
Aanmelden: We horen graag of jij er ook bij bent. Aanmelden kan via de e-mail of het contactformulier.


Eskimoteren extra data

Er zijn extra Eskimoteer data toegevoegd aan ons programma. In februari en maart kun je het Eskimoteren nu ook leren, in het zwembad in Alkmaar. De cursus in Oisterwijk zit er op en voor Rotterdam is nog te boeken voor 6, 13 en 20 januari.

Martina in China

Europagaai instructrice Martina was ook dit jaar uitgenodigd om in China deel te nemen aan de China Communication Construction cup. Deze wedstrijd bestaat uit meerdere races op de Nujiang Rivier. Op het onderdeel Tiger Jump werd Martina 1e. Bij de 18km sprintrace werd Martina in de dames klasse 4e. Martina haar verhalen kun je volgen via haar Instagram.

Wildwaterbaan mix

In februari staat de eerste cursus op wildwater gepland. We bezoeken de wildwaterbaan in St. Pierre de Boeuf en de wildwaterbaan in Sault Brenaz. Weten hoe dat eruit ziet? Bekijk de onderstaande video.

Verzekering

Rond de jaarwisseling worden we er allemaal aan herinnerd onze verzekeringen te controleren en de nieuwe polissen in te zien. Wil je dit jaar op kajakvakantie dan is het verstandig om te controleren of je reisverzekering wildwaterkajakken dekt en waarvoor je dan precies bent verzekerd.

Een goed aangeschreven reisverzekering die deelname aan alle Europagaai kajakvakanties en activiteiten binnen Europa dekt is die van de Europeesche Verzekering. Er hoeft géén extra clausule te worden afgesloten want wildwaterkajakken is standaard meeverzekerd! Ga je echter buiten Europa op vakantie dan dien je de verzekering uit te breiden met werelddekking.

Verder is een kajak en sportuitrusting slechts beperkt verzekerd. Dit kun je eventueel uitbreiden.

Ook een annuleringsverzekering raden wij zeer nadrukkelijk aan. Dikwijls is dit de enige mogelijkheid om bij narigheid je geldt terugbetaald te krijgen.

Een terugbetaling via Europagaai kan alleen als dit past binnen onze voorwaarden.   Een reis- en/of annuleringsverzekering is af te sluiten via de Europagaai website. Zie deze link.

Actie: kortingsvoucher

Boek je voor 1 januari een wildwater kajakweek of -weekend bij Europagaai dan ontvang je een kortingsbon ter waarde van € 15,- te besteden bij Kanocentrum Arjan Bloem.

  • Maximum 1 bon per persoon.
  • De bon kan niet voor geld worden ingewisseld en is geldig t/m 31 december 2019.

Kanocentrum Arjan Bloem is de gehele maand januari gesloten. Via internet kunnen nog wel bestellingen geplaatst worden. Dit kan op www.kanowinkelonline.nl. Heb je kajakmateriaal nodig? Ga dan deze maand nog even langs. Het team van Arjan Bloem staat klaar om je advies te geven bij het kopen van kajakmateriaal.  

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden