Nieuwsbrief januari 2018

Een stormachtig begin van het nieuwe jaar

Een harde Zuidwestenwind zorgde op 1 januari voor een flinke branding tijdens de kajak Nieuwjaarsduik. Ook krijgt ons strandpaviljoen in Camperduin het flink te verduren door de wind. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over. We zijn volop bezig met het treffen van voorbereidingen voor de Vakantiebeurs en we blikken vooruit naar de eerste wildwatercursussen dit jaar.    

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Nieuwjaarsduik

Een harde Zuidwestenwind zorgde op 1 januari voor een flinke branding bij Camperduin aan zee. Elf dappere kajakkers trotseerden de wind, kou en branding om in hun kajak het nieuwe jaar in te luiden. Een fris en goed begin van 2018!

Outfreeca op de Vakantiebeurs

Wij zijn volop bezig voorbereidingen te treffen voor de vakantiebeurs. Deze gaat 9 januari van start in de Jaarbeurs in Utrecht. Net als vorig jaar staan we klaar om vragen te beantwoorden en geven we demo’s in het zwembad wat speciaal voor ons wordt neergezet. Bezoekers mogen zelf ook in de kajak stappen en kunnen zo alvast een klein beetje van het kajakavontuur te beleven. Wij staan in de hal Outfreeca en hebben stand nummer hal 12 WS01. Voor openingstijden: bekijk de website van de vakantiebeurs.  

Eskimoteren Rotterdam

Op 7 november gaat de eskimoteercursus in Rotterdam van start. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Wil je deze winter nog leren eskimoteren, wacht dan niet te lang meer met inschrijven. Informatie vind je via deze link.

Vroege vogels

Wat staat er dit vroege voorjaar op het programma?

In februari starten we met een cursus op de wildwaterbaantjes van Sault Brenaz en St. Pierre de Boeuf. Deze is als een 3-daagse en 7-daagse cursus te reserveren.

Ook in maart bezoeken we wildwaterbaantjes: het baantje in Huningue in Frankrijk nabij de grens van Duitsland en Zwitserland en het wildwaterbaantje in Hardenber, Nederland.

Het wordt dus het voorjaar van de wildwaterbaantjes! Wat een wildwaterbaantje zo leuk maakt is dat je een passage meerdere keren kan varen. Zo kun je rustig een passage bekijken, steeds een andere vaarlijn uitproberen en andere keerwaters pakken.

Alle locaties en data zijn te vinden in de kalender op onze website.  

Hoog en droog!

Op onze nieuw strandplek in Camperduin is veel zand weggeslagen. Bij de laatste storm van 3 januari bulderden de golven tussen de funderingspalen en stond ons paviljoen dapper maar wel bibberend zijn mannetje. We hopen uiteraard dat onze nieuwe stek voor het brandingkajakken het lang zal uithouden en dat we veel surfkajakfanaten mogen begroeten.

Off topic: Hello Deer

Onze grafisch ontwerpster en instructrice Querine is op 1 januari gestart met haar label Hello Deer. Onder deze naam biedt ze geboortekaartjes aan met een kleurrijk en speels karakter.

Ben je benieuwd naar haar werk? Bekijk haar website www.hellodeer.nl of volg haar Instagram account www.instagram.com/hellodeerstudio.
Deze maand (januari 2018) kun je gebruik maken van de kortingscode: Europagaai. Je krijgt dan 10% korting op je bestelling geboortekaartjes.  

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden