Nieuwsbrief december 2018

Het is december!

In deze nieuwsbrief een cadeautip voor deze feestelijke maand, een uitnodiging voor de brandingkajak Nieuwjaarsduik en het programma van 2019.  

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Cadeaubon – Cadeaupagaai

Ben je opzoek naar een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen, denk dan eens aan het cadeau doen van een belevenis. Met de cadeaupagaai kiest de levensgenieter die je wil verrassen zelf uit het grootste kajakcursus-assortiment van Nederland. Bepaal het bedrag, vul het contactformulier in en de mooi vormgegeven cadeaubon wordt na betaling thuis gestuurd.  

Onze locaties in 2019 zijn:

Ook dit jaar hebben wij weer een mooi wildwaterkajak programma in elkaar gezet en hebben we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met ieder zijn wensen. Het hele programma is te vinden in de kalender op de website. Hieronder alvast een aantal van jullie favoriete cursuslocaties op een rij:

Op naar Nieuw Zeeland

We kunnen met trots zeggen dat de eerste Europagaai wildwater kajakcursus in Nieuw Zeeland door gaat! In februari zijn we in dit prachtige land te vinden. Anders dan in Europa waan je je daar op de rivier soms echt in de jungle. Grote varens sieren de oevers en het water is er helder en warm.   Hoe komen we bij Nieuw Zeeland vraag je je misschien af. Martina, de dochter van Europagaai eigenaar Erik woont samen met haar verloofde in Nieuw Zeeland. Daarnaast is Europagaai instructrice Vera een tijd in Nieuw Zeeland geweest voor haar studie. De twee dames kennen het land en ook de prachtige rivieren goed. Ze nemen je daarom graag mee op een kajakontdekkingsreis door dit prachtige land. Meer informatie via deze link.  

Uitnodiging brandingkajak Nieuwjaarsduik

Op 1 januari met je kajak de zee op om het nieuwe jaar in te luiden. Dat is een heerlijk begin van het nieuwe jaar! Deelname is gratis.

Om 12.30 uur verzamelen we bij de strandopgang van Camperduin. Daar kleden we om en kunnen we om 13.00 uur met z’n allen te water gaan. Als we na het kajakken fris en voldaan uit het water zijn gekomen, kunnen we bij het paviljoen opwarmen met warme chocolademelk met slagroom.

Waar: Camperduin aan zee
Tijd: 12.30 uur verzamelen / 13.00  uur duiken we de branding in.
Kosten: Gratis (neem wel eigen kajak en materiaal mee).
Aanmelden: We horen graag of jij er ook bij bent. Aanmelden kan via de e-mail of het contactformulier.  

Tips: Eskimorol

Het aanleren van de Eskimorol vergt doorzettingsvermogen. Je moet aan veel kleine details denken en jezelf overgeven aan het water. De cursus in Oisterwijk is in november van start gegaan. Een geslaagde cursus met veel enthousiaste kajakkers. Deze maand zijn we nog 1x in Oisterwijk te vinden. In Rotterdam hebben we 6 lessen. Meer informatie vind je hier.   Een paar handige tips voor aanvang van de Eskimoteercursus:

  • Bekijk op internet eens wat Eskimoteer video’s. Zo krijg je al een beetje een idee van de beweging en de techniek.
  • Neem een zwembrilletje mee, zo kun je onder water goed zien wat je met je lichaam en peddel doet.
  • Neem een neusklemmetje; zo loopt het water niet in je neus als je ondersteboven ligt en kun je rustiger en langer onder water blijven.

Kortingsbon bij boeken in december

Boek je voor 1 januari een wildwater kajakweek of -weekend bij Europagaai dan ontvang je een kortingsbon ter waarde van € 15,- te besteden bij Kanocentrum Arjan Bloem.

  • Maximum 1 bon per persoon.
  • De bon kan niet voor geld worden ingewisseld en is geldig t/m 31 december 2019.

Kanocentrum Arjan Bloem is de gehele maand januari gesloten. Via internet kunnen nog wel bestellingen geplaatst worden. Dit kan op www.kanowinkelonline.nl. Heb je kajakmateriaal nodig? Ga dan deze maand nog even langs. Het team van Arjan Bloem staat klaar om je advies te geven bij het kopen van kajakmateriaal.  

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden