Nieuwsbrief december 2016

Kajakken in 2017

In deze nieuwsbrief blikken we vooruit naar de cursussen die de eerste maanden van het nieuwe jaar gepland staan. Ook hebben we een leuke actie voor de vroegboekers die dit jaar een kajakvakantie boeken. Verder in deze nieuwsbrief informatie over de kajak Nieuwjaars duik op 1 januari 2017 en foto’s van het team dat net is teruggekomen van de Nepal expeditie.   

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Terug uit Nepal

De Nepal expeditie van 2016 zit er op. Twee weken lang heeft het team kunnen genieten van hoge golven en grote walsen, de Nepalees cultuur en de wilde dieren die het land rijk is. De foto’s van deze trip zijn erg mooi geworden en zijn te bekijken via deze link.

Kajak Nieuwjaarsduik

Op 1 januari met je kajak de zee op om het nieuwe jaar in te luiden. Dat is een heerlijk begin van het nieuwe jaar! Deelname is gratis. Om 12.30 uur verzamelen we bij de strandopgang van Camperduin. Daar kleden we om en kunnen we om 13.00 uur met z’n allen te water gaan. Als we na het kajakken fris en voldaan uit het water zijn, kunnen we bij het strandpaviljoen in Camperduin opwarmen met warme chocolademelk met slagroom.

Waar: Camperduin aan zee
Tijd: 12.30 uur verzamelen / 13.00  uur duiken we de branding in
Kosten: Gratis
Aanmelden: We horen graag of jij er ook bij bent. Aanmelden kan via het contactformulier.  

Aanbieding

2017 komt steeds dichterbij! In januari van het nieuwe jaar starten we met de eskimoteercursus in Rotterdam. In februari gaan we een weekendje naar de Eifel en geven we een cursus van zeven dagen op de wildwaterbaantjes in Sault Brenaz en St Pierre de Boeuf. Ook de maand april staat al vol gepland met leuke trips. Zo staan Hardenberg, de Ardennen, Sault Brenaz, Huningue, Bohinjka/Soca en de Tarn/Allier op het programma. Al met al een heerlijk begin van het nieuwe jaar.

Voor de vroegboekers die in december een Europagaai cursus wildwaterkajakken of minimaal 5 lessen eskimoteren boeken is er een waardebon van € 15,- te besteden bij Kano Centrum Arjan Bloem. Op deze website van het Kano Centrum kun je zien wat er zo al te verkrijgen is.

Eskimoteren in het zuiden van het land

De eskimoteercursus in Alkmaar is al een paar weken aan de gang en de eskimoteercursus in Rotterdam start in januari (voor beide locaties is nog plek). We kregen de vraag wanneer we eens naar het zuiden van het land komen om daar een aantal lessen eskimoteren aan te bieden. We gaan dit proberen te realiseren en houden je via de nieuwsbrief op de hoogte.

Europagaai instructeurs naar Chili

Instructeurs Jasper en Vera zijn net terug uit Nepal. Na een weekje thuis vliegen ze samen met instructeur Jaivi naar Chili. Hier zullen ze twee maanden lang de mooiste rivieren van Chili gaan ontdekken. We zijn erg benieuwd wat voor moois het ze zal brengen en houden jullie op de hoogte zodra we foto’s of filmpjes toegestuurd krijgen.

Surfen bij de Afsluitdijk?

Een staande surfgolf bij de Afsluitdijk, hoe mooi zou dat zijn! Kajakker Albert-Jan probeert dit te realiseren. Bekijk de presentatie van zijn plan via deze link en deze video.

Kano Centrum Arjan Bloem in januari gesloten

Kanocentrum Arjan Bloem is de gehele maand januari gesloten. Via internet kunnen nog wel bestellingen geplaatst worden. Dit kan op www.kanowinkelonline.nl. Heb je nog kajakmateriaal nodig, ga dan deze maand nog even langs. Het team van Arjan Bloem staat klaar om je advies te geven bij het kopen van kajakmateriaal.


Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden