Nieuwsbrief augustus 2017

De zomer op volle toeren

Veel mensen kiezen dit jaar voor een avontuurlijke wildwatervakantie. Hoewel we hier en daar wat met de instructeursindeling moesten goochelen draaien de Europagaai wildwatercursussen nu op volle toeren.

Deze zomer is er voor iedereen die mee doet een Europagaai T-shirt. Heb je nog niet geboekt? Veel cursussen zitten vol, maar voor sommige is er nog plek. Hopelijk ben je niet te laat. Wij vinden het altijd fijn om bekende en nieuwe klanten een onvergetelijke vakantie te bieden.  

Europagaai wildwaterexperts, sinds 1979 toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Zomerse aanbieding!

Heb je deze zomer de smaak te pakken gekregen en wil je in de winter het eskimoteren leren of verbeteren, dan geldt voor alle deelnemers die het afgelopen jaar hebben deelgenomen aan een Europagaai wildwaterweek een korting van 20% op de eskimoteercursussen. Deze aanbieding geldt tot 1 september 2017. Stuur s.v.p. nadat je hebt ingeschreven een e-mail om kenbaar te maken dat je recht hebt op deze korting. Link naar het overzicht van onze eskimoteercursussen

Strandsportpaviljoen gereed

Het heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar onlangs is de elektriciteit en de waterleiding op ons strandsportpaviljoen aangesloten en alles is nu gereed. Naast toiletten zijn er buitendouches  en ruime kleedkamers. Het geheel is vijf keer zo groot als voorheen en wordt samen met collega’s van een surfersorganisatie gexploiteerd. In september komt er een officiele opening. Hierover ontvang je nog bericht.

Na de zomer zullen het cursusaanbod en de activiteiten op het strand gaan toenemen en vanaf 2018 draaien we weer op volle toeren.   Het nieuwe sportpaviljoen van Europagaai is mede mogelijk gemaakt door een subsidieverstrekking van de Provincie Noord-Holland.  

Dutch Coast Race

30 september en 1 oktober. Zet die data alvast in je agenda! Maar liefst 125 deelnemers doen dit jaar mee aan deze inmiddels bekende surfski wedstrijd van of naar Castricum en Schoorl. Het Europagaai sportpaviljoen is het begin- of eindpunt. Dit hangt af van de windrichting. Het evenement is bedacht door Arjan Bloem en wordt met hulp van verschillende sponsoren mogelijk gemaakt. Het deelnemersveld is internationaal en uniek in Europa!    

Kajakvakantiefoto’s

Heb je leuke foto’s van jouw Europagaai kajakvakantie van deze zomer, dan ontvangen wij deze graag. Met jouw toestemming kunnen we de foto’s op de Europagaai Facebook pagina zetten of gebruiken voor op de website. Heb je een leuk filmpje gemaakt of een reisverslag bijgehouden? Ook deze kunnen we op de Europagaai website zetten. Stuur jou foto’s, filmpjes of reisverslag naar ons toe.  

Brandingkajak filmpje

Een zonnige freestylekajak sessie op zee. Dit filmpje is gemaakt door Senna.  

Top kajakkers

Wildwaterkajakwedstrijden zijn in Nederland zelden op tv en ook in het nieuws hoor je er bijna nooit wat over. Dit terwijl we een aantal top kajakkers in Nederland hebben. Met het WK Slalom onder de 23 in Bratislava net achter de rug en het EK onder de 23 en het WK Slalom die voor de deur staan, willen wij dit toch even uitlichten. Het EK Slalom onder de 23 vindt dit jaar plaats van 17 tot 20 augustus op het wildwaterbaantje in Hohenlimburg. Het WK Slalom is van 23 september tot 1 oktober in Pau – Frankrijk. In de aanloop daar naar toe zijn er verschillende worldcup wedstrijden. Voor Nederland komt Martina in actie samen met Maarten Hermans, Caudia Leenders, Lena Teunissen, Marnix Teunissen, Joris Otten en Maartje Otten. De worldcups, het EK en WK zijn live te volgen via internet op www.canoeliveresults.com. Tegen de tijd dat het WK begint, zullen wij hierover ook nog een berichtje op onze facebook pagina zetten.  

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden