Nieuwsbrief augustus 2015

It’s summer time!

Tijd voor vakantie! Heb jij je koffer al gepakt? Vergeet vooral de zonnebrandcrème niet want in het zuiden is het de afgelopen weken tropisch weer geweest. In deze nieuwsbrief een update van het zomer programma, een belangrijke mededeling voor reizigers naar de Franse Alpen en een paar leuke acties!  

Europagaai wildwaterexperts, al 35 jaar toonaangevend en gezellig.
– wildwater kajakvakanties en cursussen: www.europagaai.nl
– actieve groepsuitstapjes en schoolreisjes: www.schoorlactief.nl

Zomer update

De kajakweken in de Franse Pyreneeën en Slovenië zijn in volle gang. Het eerste weekend van augustus verhuizen de Europagaai instructeurs van de Franse Pyreneeën naar de Franse Alpen en begint daar het kajak spektakel. Vanuit Slovenië rijden de instructeurs het 1ste weekend van augustus naar de Isarco in Italië waar schitterend wildwater op ons te wachten staat. Voor de cursus in Italië zijn nog plaatsen vrij! Net als voor de cursus in de Franse Alpen en Slovenië.

Franse Alpen (niveau I t/m III)
Italië Isarco (niveau II t/m IV)
Slovenië (niveau I t/m III)

Let op! Tunnel Franse Alpen dicht

De tunnel du Chambon (Col du Lautaret – la Grave) is wegens instortingsgevaar gesloten. Op de website van de ANWB verwachten ze dat de tunnel 31 juli weer open gaat, maar op andere websites is te lezen dat hij de hele zomer afgesloten zal zijn. We raden daarom aan de website van de ANWB goed in de gaten te houden. Daar vindt je ook een alternatieve route naar Guillestre.  

Fotowedstrijd

De eerste inzending van de Europagaai fotowedstrijd 2015 staat op Facebook. Net als vorig jaar wint de groep waarvan de foto de meeste likes krijgt een middag brandingkajakken in Hargen aan Zee. Ben je benieuwd naar de leuke, grappige en originele inzendingen of wil je graag stemmen hou dan de Europagaai Facebook pagina in de gaten.

Europagaai T-shirts, singlets, petjes en mutsen!

De nieuwe Europagaai t-shirts en singlets gaan als warme broodjes over de toonbank. We hebben veel positieve reacties gehad op het ontwerp. In de vorige nieuwsbrief hielden we de kleur nog even geheim maar nu mag iedereen het weten. Zomers blauw is de kleur! De shirts, singlets maar ook petjes en mutsen zijn te krijgen op de Europagaai cursussen van deze zomer. Doe je dit jaar geen cursus maar wil je wel graag een T-shirt of singlet (alleen voor vrouwen), dan kun je deze bestellen voor € 12,50,- + 2,50 verzendkosten. Vul het contact formulier in en vermeld daarbij of je een t-shirt of singlet wilt, in welke maat en je adres. In september komen de t-shirts en singlets terug van de tochten en versturen we de bestellingen in volgorde van binnenkomst en zolang de voorraad strekt.

Kajakverhaal = gratis t-shirt

Deze zomer geven we aan iedereen die een reisverslag schrijft over zijn of haar belevenissen tijdens een Europagaai vakantie een t-shirt weg*. De leukste reisverhalen plaatsen we op de website en komen misschien wel in het kanosport magazine! Stuur je reisverslag + foto’s samen met je naam en adres naar Europagaai. Dit kan het beste via we transfer. Bekijk voor inspiratie de verhalen pagina. *Zolang de voorraad strekt.

Tip voor thuisblijvers

Zomers is in de weekenden ons sportpaviljoen in Hargen aan Zee vaak geopend en kun je komen brandingkajakken, raften of andere activiteiten doen. Schrijf je in voor een les of kom langs om een bootje te huren. Het is verstandig om van tevoren te reserveren of de openingsdatum te verifiëren. Naast brandingkajakken kun je bij ons ook, kiten, bodyboarden, slacklinen, skimboarden, discgolfen en nog veel meer. Reserveren voor het brandingkajakken kan via deze link.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden