Kajaktoertochten

De leukste Kajaktoertochten in Nederland. Je kajakt langs molens, bunkers en kastelen.

Wij bieden tijdelijk kajaktoertochten op vlak water in Nederland aan. Juist in deze tijd met beperkingen vanwege Corona COVID 19 is het verstandig om gezond en fit te blijven. Waarom kajakken en kanoën hiervoor bij uitstek geschikt is leggen wij graag uit.

Kajaktoertochten op vlak water

Zo lang reizen door Europa lastig is bieden wij kajaktoertochten in Nederland aan. Nederland is een waterland. Je kunt hier prima kajakken en kanoën. De prachtige polders en kleine kanaaltjes lenen zich perfect voor een tochtje. Het houden van 1,5 meter afstand van elkaar is in een kajak geen probleem. Om je peddelslagen te kunnen maken heb je so wie so die ruimte nodig en op het water is het vaak heerlijk rustig.

Ontspannen of sportief

Een kajaktoertocht kun je zo intensief maken als je zelf wilt. Je kunt heerlijk ontspannen en in alle rust peddelen langs de vele rietkragen, molens, koeien en paarden. Je kunt ook flink doorpeddelen en stevige slagen maken. Zo maak je van een mooie kajaktocht gelijk een goede workout.

Inschrijven en opstappunten

Je kunt individueel inschrijven en zelf een tochtje maken. Ook kun je, met inachtneming van de 1,5 meter regel, met een groepje mee. Als gezin kun je inschrijven en je eigen route kiezen. Wij hebben een aantal startpunten in ons programma staan. Je kunt er voor kiezen om een rondtocht te varen of de verschillende kanaaltjes te ontdekken die dichtbij het instappunt liggen. Je komt dus weer terug bij het instappunt. Je krijgt een geplastificeerde routekaart mee van het gebied en de routes. Ook krijg je een waterdicht zakje mee. Hierin kun je je telefoon drooghouden en wat lekkers meenemen voor onderweg.

Ben je benieuwd geworden naar de instappunten? Bekijk de locaties op deze pagina.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden