Het Europagaai team

Maak kennis met het Europagaai Team

Erik & Brigit

Een droom van Erik werd werkelijkheid toen hij Europagaai overnam. Hij is een ervaren instructeur en kajakker die zijn passie voor de sport graag overbrengt op anderen. Samen met Brigit die graag in de branding kajakt, vormen ze het hart van de Europagaai organisatie.

Remi

Remi is opgegroeid in een kajak en kent de techniek van het wildwaterkajakken en freestylekajakken door en door. Hij heeft meegedaan aan internationale freestyle wedstrijden waarbij hij regelmatig op het podium stond.

Querine

Querine heeft oog voor detail. Dat zie je niet alleen in haar kajakstijl terugkomen maar ook in de brochures, flyers en andere uitingen die ze voor Europagaai ontwerpt.

Martina

Martina is een internationale bekendheid in de kajakwereld en vaart mee met de wereldtop van het wildwaterkajakken. Ze doet mee aan extreme races en focust zich op slalom kajak wedstrijden.

Jasper

Zonder enige kajakervaring kwam Jasper bij Europagaai. Door zijn wilskracht en enthousiasme heeft hij binnen een paar jaar leren kajakken. Hij kajakt als een van de beste en is een ster in het lesgeven. Bij Europagaai sinds 2003.

Vera

Wildwaterkajakken is wat Vera het liefste doet. Ze heeft de Europagaai kajak expeditie in Nepal uitgezet en begeleid. Ze reist graag en naast het wildwaterkajakken vindt ze het leuk om af en toe te freestyle kajakken. Bij Europagaai sinds 2008.

Hans

Hans is de expert op het gebied van veiligheid op en rond het water. Hij geeft niet alleen wildwaterkajak les, ook traint hij het Europagaai team op het gebied van EHBO. Bij Europagaai sinds 1997.

Jaivi

Of Jaivi nu bij de instapplek kajaks aan het uitladen is, op het water aan het lesgeven is of ‘s avonds bij het kampvuur zit, hij zorgt voor een gezellige vibe! Bij Europagaai sinds 2012.

Stijn

Stijn is een ervaren instructeur op wie je kunt bouwen. Niet alleen als kajak instructeur weet hij alles in goede banen te leiden, ook bij zijn werk in de bouw houdt hij het overzicht. Bij Europagaai sinds 2005.

Willem

Willem hoort bij de oude garde van Europagaai en draait al lange tijd mee als instructeur. Hij is een ervaren instructeur die een uitdaging aan gaat en je op het water weet te motiveren om het meeste uit jezelf te halen. Bij Europagaai sinds 1992.

Elisa

Bij Elisa ben je in goede handen. Ze zorgt voor een relaxte sfeer op het water   en in het basiskamp. Ben je gespannen tijdens een week kajakken, dan kan Elisa je tot rust brengen met yoga oefeningen. Bij Europagaai sinds 2009.

Jitte

Jitte is vliegensvlug, niet alleen in zijn kajak maar ook met zijn parapentvlieger.
Wanneer Jitte geen kajak les geeft dan geeft hij les in het parapenten. Bij Europagaai sinds 2011.

Ed

Ed is onze rots in de branding. Hij geeft graag brandingkajak les op zee en ook voor een eskimoteercursus kun je op Ed rekenen. Bij Europagaai sinds 1992.

Paul

Een doorgewinterde wildwaterkajakker in hart en nieren. Paul is de rust zelve en weet alleen al met een glimlach iedereen te motiveren. Bij Europagaai sinds 1987.

Wouter

Wouter staat voor je klaar bij het brandingkajakken en het wildwaterkajakken. Gelukkig woont hij vlak bij zee want hij vaart het liefst elke dag. Bij Europagaai sinds 2013.

Petra

Petra is enthousiast, heeft talent, is slim en altijd vrolijk. Zij is er op gespitst om je zoveel mogelijk te leren. Met Petra erbij wordt het altijd gezellig! Bij Europagaai sinds 2016.

Rob

Rob staat als een huis, sla je om dan weet je zeker dat hij je uit het water vist. Zijn kracht komt niet alleen goed van pas bij het vissen. Als hij niet aan het kajakken is, kan hij zijn spierkracht goed gebruiken als verhuizer. Bij Europagaai sinds 2016.

Nienke

Nienke houdt van reizen en het liefst naar plekken waar de zon altijd schijnt. En schijnt de zon even niet, dan is ze met een lach op haar gezicht zelf het zonnetje op de Europagaai kajakcursussen. Bij Europagaai sinds 2016.

Dirk

Met zijn ouders en zus kwam Dirk naar een Europagaai cursus. Hij bleek een natuurtalent. Met zijn inzicht en positiviteit is hij een aanwinst voor het Europagaai team! Bij Europagaai sinds 2016.

Karen

Karen begeleidt de groepsactiviteiten in de Schoorlse Duinen en is vaak op een Slack-Line te vinden. Haar evenwichtsgevoel is buitengewoon goed. Het kajakken zal ze hierdoor snel onder de knie hebben. Bij Europagaai sinds 2018.

Remko

Remko weet als ervaren kajakker de kracht van het water goed te benutten. Niet alleen als wildwaterkajak instructeur maar ook tijdens zijn werk als ingenieur. Bij Europagaai sinds 2005.

Rolf

Rolf is een teamspeler. Op het veld met zijn American Football team en op het water met het kajak team. Bij Europagaai sinds 2017.

Thomas

Thomas is de toekomst. Hij is leergierig wanneer het op kajakken aankomt maar ook als het om zijn studie gaat. Van hem kunnen we zeker wat leren! Bij Europagaai sinds 2016.

Mick

Mick is super enthousiast en heeft gezien zijn leeftijd alle tijd om zich als instructeur te ontwikkelen. Als visser staat hij zijn mannetje en hengelt hij   elke boot of vis het water uit. Bij Europagaai sinds 2017.

Sjoerd

In 2008 maakte Sjoerd zijn eerste peddelslagen bij Europagaai. Inmiddels is hij uitgegroeid tot kajak instructeur met een ware passie voor het wilde water. Bij Europagaai sinds 2013.

Koen

Koen houdt van reizen en op hem kun je vertrouwen; zorgzaam en nooit te moe om iedereen op sleeptouw te nemen. Hij zorgt voor een veilig gevoel op het water en heeft alles onder controle. Bij Europagaai sinds 2020

Joppe

Joppe is gefocust en geeft alle aandacht op het water. Hij straalt vertrouwen uit en zorgt dat iedereen op de rivier recht op zijn doel af gaat. Joppe doet ook aan kanopolo en snowboarden. Bij Europagaai sinds 2020

Els

Els is de koningin van het strand en de zee. Zomers geeft ze les in het brandingkajakken en begeleidt ze groepsactiviteiten van Schoorl Actief. Bij Europagaai sinds 1997.

Kasper

Kasper maakt er altijd een feestje van. Hij is een acrobaat in en buiten de boot en zorgt voor een gezellige sfeer waarbij iedereen zich prettig voelt. Lesgeven zit in zijn genen en is zijn passie. Bij Europagaai sinds 2021.

Floris

Floris is leergierig, enthousiast en heeft een ontzettend sterke mindset. Hij staat altijd klaar om een helpende hand uit te steken. Als Floris niet op het wilde water vaart dan is hij waarschijnlijk aan het kano poloën. Bij Europagaai sinds 2021.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden