Het Europagaai team

Maak kennis met het Europagaai Team

Wouter

Een droom van Wouter werd werkelijkheid toen hij Europagaai overnam. Hij is een ervaren instructeur en kajakker die zijn passie voor de sport graag overbrengt op anderen. Samen met Mark vormen zij samen het hart van de organisatie Europagaai.

Mark

Mark heeft veel in de branding op de Noordzee gevaren en ook als kano poloër was hij jaren actief. In 2023 deed zich de kans voor om, samen met Wouter, Europagaai van Erik over te nemen. Met Europagaai komt de passie voor het kajakken samen de liefde voor het ondernemen.

Querine

Querine heeft oog voor detail. Dat zie je niet alleen in haar kajakstijl terugkomen maar ook in de brochures, flyers en andere uitingen die ze voor Europagaai ontwerpt.

Remi

Remi is opgegroeid in een kajak en kent de techniek van het wildwaterkajakken en freestylekajakken door en door. Hij heeft meegedaan aan internationale freestyle wedstrijden waarbij hij regelmatig op het podium stond.

Jasper

Zonder enige kajakervaring kwam Jasper bij Europagaai. Door zijn wilskracht en enthousiasme heeft hij binnen een paar jaar leren kajakken. Hij kajakt als een van de beste en is een ster in het lesgeven. Bij Europagaai sinds 2003.

Vera

Wildwaterkajakken is wat Vera het liefste doet. Ze heeft de Europagaai kajak expeditie in Nepal uitgezet en begeleid. Ze reist graag en naast het wildwaterkajakken vindt ze het leuk om af en toe te freestyle kajakken. Bij Europagaai sinds 2008.

Hans

Hans is de expert op het gebied van veiligheid op en rond het water. Hij geeft niet alleen wildwaterkajak les, ook traint hij het Europagaai team op het gebied van EHBO. Bij Europagaai sinds 1997.

Jaivi

Of Jaivi nu bij de instapplek kajaks aan het uitladen is, op het water aan het lesgeven is of ‘s avonds bij het kampvuur zit, hij zorgt voor een gezellige vibe! Bij Europagaai sinds 2012.

Stijn

Stijn is een ervaren instructeur op wie je kunt bouwen. Niet alleen als kajak instructeur weet hij alles in goede banen te leiden, ook bij zijn werk in de bouw houdt hij het overzicht. Bij Europagaai sinds 2005.

Willem

Willem hoort bij de oude garde van Europagaai en draait al lange tijd mee als instructeur. Hij is een ervaren instructeur die een uitdaging aan gaat en je op het water weet te motiveren om het meeste uit jezelf te halen. Bij Europagaai sinds 1992.

Elisa

Bij Elisa ben je in goede handen. Ze zorgt voor een relaxte sfeer op het water   en in het basiskamp. Ben je gespannen tijdens een week kajakken, dan kan Elisa je tot rust brengen met yoga oefeningen. Bij Europagaai sinds 2009.

Jitte

Jitte is vliegensvlug, niet alleen in zijn kajak maar ook met zijn parapentvlieger.
Wanneer Jitte geen kajak les geeft dan geeft hij les in het parapenten. Bij Europagaai sinds 2011.

Ed

Ed is onze rots in de branding. Hij geeft graag brandingkajak les op zee en ook voor een eskimoteercursus kun je op Ed rekenen. Bij Europagaai sinds 1992.

Paul

Een doorgewinterde wildwaterkajakker in hart en nieren. Paul is de rust zelve en weet alleen al met een glimlach iedereen te motiveren. Bij Europagaai sinds 1987.

Erik & Brigit

Erik geeft geen les meer maar brengt veel ervaring mee als oud eigenaar. Hij heeft dan de peddel overgedragen maar helpt nog steeds mee in de organisatie.

Petra

Petra is enthousiast, heeft talent, is slim en altijd vrolijk. Zij is er op gespitst om je zoveel mogelijk te leren. Met Petra erbij wordt het altijd gezellig! Bij Europagaai sinds 2016.

Ivar

Ivar is de rust zelf op het water. Hij straalt een gevoel van veiligheid en rust uit dat erg aanstekelijk is. Met dit positieve gevoel is het altijd een feestje op het water. Ivar studeert op de ALO om gymdocent te worden om ook buiten de boot te kunnen lesgeven. Bij Europagaai sinds 2022

Nienke

Nienke houdt van reizen en het liefst naar plekken waar de zon altijd schijnt. En schijnt de zon even niet, dan is ze met een lach op haar gezicht zelf het zonnetje op de Europagaai kajakcursussen. Bij Europagaai sinds 2016.

Dirk

Met zijn ouders en zus kwam Dirk naar een Europagaai cursus. Hij bleek een natuurtalent. Met zijn inzicht en positiviteit is hij een aanwinst voor het Europagaai team! Bij Europagaai sinds 2016.

Jord

Jord heeft veel interesse in de mensen en de wereld om hem. Met hem kun je altijd een goed gesprek voeren. Onbesuisd een avontuur aangaan zal bij Jord niet gebeuren. Bij Europagaai sinds 2023.

Rolf

Rolf is een teamspeler. Op het veld met zijn American Football team en op het water met het kajak team. Bij Europagaai sinds 2017.

Sjoerd

In 2008 maakte Sjoerd zijn eerste peddelslagen bij Europagaai. Inmiddels is hij uitgegroeid tot kajak instructeur met een ware passie voor het wilde water. Bij Europagaai sinds 2013.

Koen

Koen houdt van reizen en op hem kun je vertrouwen; zorgzaam en nooit te moe om iedereen op sleeptouw te nemen. Hij zorgt voor een veilig gevoel op het water en heeft alles onder controle. Bij Europagaai sinds 2020

Joppe

Joppe is gefocust en geeft alle aandacht op het water. Hij straalt vertrouwen uit en zorgt dat iedereen op de rivier recht op zijn doel af gaat. Joppe doet ook aan kanopolo en snowboarden. Bij Europagaai sinds 2020

Kasper

Kasper maakt er altijd een feestje van. Hij is een acrobaat in en buiten de boot en zorgt voor een gezellige sfeer waarbij iedereen zich prettig voelt. Lesgeven zit in zijn genen en is zijn passie. Bij Europagaai sinds 2021.

Floris

Floris is leergierig, enthousiast en heeft een ontzettend sterke mindset. Hij staat altijd klaar om een helpende hand uit te steken. Als Floris niet op het wilde water vaart dan is hij waarschijnlijk aan het kano poloën. Bij Europagaai sinds 2021.

Meike

Meike zou het liefst elke dag in de kajak zitten. Met oog voor detail en veel talent gaat ze elk avontuur super enthousiast aan. Een avontuur beleef je echter nooit alleen, dat deel je. Ze neemt iedereen graag mee op avontuur om te ontdekken wat wildwaterkajakken is. Bij Europagaai sinds 2022

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden