Gang van zaken

Kajakken in de branding kan bij Europagaai tijdens een brandingkajakcursus

Boekingsinformatie kajakken in de branding

Leuk dat misschien je bij ons wil komen kajakken in de branding. Schrijf je gerust in voor een van de cursussen. Na de reservering ontvang je een uitgebreide informatie over de desbetreffende cursus. Alles wat je moet weten staat daar nog eens in. Lees die informatie dus goed door!

Aankomst op verzamellocatie

Op de bevestiging staat de locatie waar we verzamelen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent en houd rekening met verkeersdrukte, file en betaald parkeren. Ook de wandeling van de parkeerplaats naar het strand neemt de nodige tijd in beslag. Zijn we eenmaal begonnen dan kan de instructeur de groep natuurlijk niet meer in de steek laten!

Materiaal en wat neem je mee als je komt kajakken in de branding

Cursus

Een cursus kajakken in de branding is exclusief kajakhuur en wetsuit. Deze huur je apart. Dit kun je op het reserveringsformulier aanvinken. De kajakhuur is inclusief peddel, helm, zwemvest en eventueel het spatzeiltje. Verder kun je op het reserveringsformulier aanvinken of je een wetsuit wil huren. Vergeet in dat geval niet je confectiemaat door te geven.

Wat neem je zelf mee

Surfschoentjes of waterschoentjes zijn bij het kajakken in de branding zomers niet verplicht maar beslist aan te raden. In het voor- en najaar zijn schoentjes wel noodzakelijk en verplicht. Het is comfortabel om een T-shirt of warmteshirtje mee te nemen wat je tijdens het kajakken onder je wetsuit kunt dragen. Brildragers raden wij een koordje of brilelastiek aan. Lenzendragers kunnen het beste daglenzen dragen.

Groep en verblijfsaccommodaties

Voor een verblijf in de omgeving van Bergen en Schoorl is er een uitgebreide keuze aan hotels, bungalows en campings. Een lijst met verblijfsmogelijkheden vind je hier .

Restaurants terrasjes en horeca

In de nabije omgeving zijn veel restaurants en horecagelegenheden te vinden. Je kunt zelf contact opnemen en met de uitbater afspraken maken of reserveren. Een overzichtslijst met ondernemingen en de afstand tot onze locatie op het strand of in het centrum van Schoorl vind je hier.

Wanneer gaat het kajakken in de branding wel of niet door

Bij minimaal vijf aanmeldingen (soms ook bij minder) gaat de cursus door. Is de zee te ruw en kunnen wij de veiligheid niet waarborgen, dan wordt een cursus geannuleerd. Je kunt dan kosteloos omboeken naar een andere datum of het volledige boekingsbedrag terugbetaald krijgen.

Groepsboeking en zelf een datum kiezen

Een groep vanaf zes personen kan zelf een datum kiezen en een cursus buiten ons programma boeken. Informeer over de mogelijkheden via dit contactformulier of schrijf direct in via deze website.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden