Wildwaterkajakken en eskimoteren in het najaar

Wildwaterkajakken in het najaar.

Het blijft een onzekere tijd en de Corona besmettingen lopen weer op. Steeds meer gebieden kleuren oranje en sommige landen sluiten de grenzen. Wat betreft onze wildwaterkajakweken in het buitenland die dit najaar gepland stonden, hebben we tot onze spijt het besluit moeten nemen de meeste weken af te blazen. De cursusweek in Slovenië van 25 oktober 2020 staat nog wel in het programma. We hopen dat de maatregelen die nu in Europa genomen worden er toe leiden dat de besmettingen afnemen en we alsnog kunnen wildwaterkajakken in het najaar, maar het blijft afwachten!

De cursussen dichtbij huis

Ook voor de kajakcursussen dichtbij huis blijft het onzeker. 31 oktober 2020 staat er een cursus op de wildwaterbaan in Hardenberg gepland. Voor beginnende kajakkers die willen wildwaterkajakken in het najaar is dit een mooie cursus. In het najaar is er de meeste kans op voldoende water in de baan. Daarnaast is er het voordeel dat we voor deze locatie de grens niet over hoeven. We hoeven dus geen rekening te houden met de maatregelen in het buitenland.

In november staan er een aantal cursussen gepland in Duitsland en België. We houden de maatregelen van de desbetreffende landen goed in de gaten.

Eskimoteren in het zwembad

De reserveringen voor de eskimoteercursussen in de zwembaden van Heerenveen, Alkmaar en Rotterdam druppelen binnen. Ook voor deze cursussen geldt dat we de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Dit kan betekenen dat we de lesstructuur die je van ons gewend bent net even anders moeten toepassen. We proberen hier twee weken voor aanvang van de cursus meer duidelijkheid over te geven.

Brandingkajakken

Op het strand bij Camperduin is volop ruimte. Het zeewater is nu nog relatief warm en daarom is het najaar de perfecte tijd om te brandingkajakken. Hier vind je een overzichtje met data van cursussen brandingkajakken die op de planning staan. Ook voor deze cursussen geldt dat wij de richtlijnen van het RIVM opvolgen.

Wanneer gaat een cursus niet door?

Als een cursus niet doorgaat laten wij dat twee weken van tevoren weten. De annulering is dan definitief en het betaalde cursusgeld wordt teruggestort.

Als een cursus wél doorgaat kan het alsnog gebeuren dat op het laatste moment regels of richtlijnen veranderen en de cursus niet door gaat. Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is maar hebben dan geen andere keuze.

Lees hier meer informatie over ons beleid met betrekking tot het Coronavirus.

Heel erg bedankt voor je begrip!

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden