Update

De laatste maanden is het vrij stil geweest van onze kant. Voorheen stuurden we elke maand een nieuwsbrief, posten we regelmatig nieuwe verhalen op onze blog en waren we uiteraard op het water te vinden. Ondanks dat zijn we nog altijd positief!

Het voorjaar

Dit voorjaar staan er enkele wildwaterkajakcursussen gepland. Net als vorig jaar is dit onder voorbehoud van wat er i.v.m. Coronamaatregelen mogelijk is. We zijn ons er van bewust dat we de voorjaarscursussen misschien moeten afzeggen, toch willen we het kajakseizoen met een positieve noot beginnen. Alle voorjaarscursussen zijn te vinden in de wildwaterkalender. Net als vorig jaar geldt dat als wij de cursus af moeten zeggen, je het volledig betaalde bedrag terug krijgt.

Binnenkort zullen wij beginnen met de jaarlijkse controle van ons kajakmateriaal. Een soort voorjaarsschoonmaak die ruimte maakt voor een fijne start van het kajakseizoen. Ons overbodig materiaal zullen we te koop aanbieden via deze pagina op onze website.

Berichten over de zomervakantie zijn positief

We willen niet op de zaken vooruitlopen, maar de berichten over buitenlandse vakanties a.s. zomer zijn positief. Onze eerste zomercursus staat gepland in juni. In ons zomerprogramma van dit jaar staan: Oostenrijk, Slovenië, Franse Pyreneeën en de Franse Alpen. We kijken hier erg naar uit en hopen net als vorig jaar zomer een flink aantal weken te kunnen draaien. Alle zomercursussen vind je in de wildwaterkalender op deze pagina.

Olympische Spelen

Zet 23 juli tot 8 augustus 2021 in je agenda. Zoals het er nu naar uitziet gaan de Olympische Zomerspelen door! Waarschijnlijk heb je via ons of de media begrepen dat Martina Wegman deelneemt aan het onderdeel Kanoslalom. Martina is momenteel in Nieuw Zeeland. Daar traint ze en doet ze mee aan de Oceania Championship. In de eerste wedstrijd van de reeks wedstrijden werd ze tweede.
Dit voorjaar is Martina van plan om naar Europa te komen. Wij kunnen niet wachten tot we haar weer kunnen zien.
Martina volgen kan via haar website www.martinawegman.nl en via haar Instagram: @msmartinawegman.

Leuke uitjes in Nederland

De losse verhuur van Kickbike steps en de kompasloop die wij onder de naam Schoorl Actief aanbieden zijn erg in trek. Wij zijn blij dat we deze activiteiten voor gezinnen en kleine groepjes mogen organiseren. Een van deze activiteiten reserveren? Dit kan op de website www.schoorlactief.nl

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden