Off topic: Een kompasloop in de Schoorlse duinen

Kompasloop in de Schoorlse duinen. Een leuk uitje voor families en gezinnen met kinderen.

Off topic maar minstens zo leuk! Wij hebben onder de naam Schoorl Actief een kompasloop in de Schoorlse duinen uitgezet speciaal voor families met kinderen. In de box zit o.a. een kompas, routekaart en opdrachtenboekje. Je kunt de box bestellen via www.kompasloop.nl. Wij sturen hem naar je op!

Met onze Kompasloopbox kun je geheel op eigen gelegenheid de Schoorlse duinen in. Je komt op prachtige padden en langs weidse zandvlaktes. Hier kun je heerlijk picknicken, van de rust genieten of een bosspel doen.

De Kompasloopbox thuisgestuurd

Wanneer je de Kompasloopbox besteld op www.kompasloop.nl dan krijg je deze binnen enkele dagen thuisgestuurd. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je van start gaat met de tocht. Houd wel rekening met de verzendtijd van ongeveer 3 werkdagen.

Wat zit er in de Kompasloopbox?

In de box zit een handleiding, een kompas, de route en plattegrond, een opdrachtenboekje en een antwoordenkaart. Extra kompassen, minikompasjes, opdrachtenboekjes en routekaarten zijn los bij te bestellen.

Wedstrijdelement voor groepsuitjes en kinderfeestjes

Loop je de kompasloop met meerdere groepjes? Dan kun je er een wedstrijd van maken. Heb je meerdere opdrachtenboekjes of kompassen nodig? Geen probleem. Het opdrachtenboekje, het kompas en de route en plattegrond zijn los bij te bestellen. We hebben ook minikompasjes!

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden