Nieuwe instructeurs in aantocht

Gemotiveerd, sociaal en enthousiast

Vier jonge en getalenteerde kajakkers zijn deze zomer volop actief geweest op onze cursussen in Slovenië. Ben je ze nog niet tegengekomen dan is het een reden te meer om snel weer eens naar een van onze cursussen te komen. Natuurlijk willen wij ze via dit medium graag even aan je voorstellen.

Kasper

Na het examenjaar VMBO gaat Kasper naar het CIOS. Als free-runner geeft Kasper les aan kids tot 11 jaar. Ook in het slalomkajakken voelt Kasper zich prima thuis. Al deze ingrediënten maken hem uitermate geschikt om jou op sportieve wijze de kneepjes van het kajakken te leren.

Koen

Koen is vrolijk en enthousiast. Sinds zijn elfde vaart hij op wild water. Koen zit nog op de middelbare school en hij is een gezellige aanwinst op het water maar ook op de kant. Koen brengt graag zijn enthousiasme voor het kajakken aan je over.

Floris

Floris is met zijn 15 jaar momenteel de jongste instructeur in opleiding bij Europagaai. In 2018 kwam hij voor het eerst peddelen. Zijn aanleg voor het kajakken in combinatie met zijn het enthousiasme en uitstraling zal bij menig kajakker aanstekelijk werken.

Joppe

Joppe is sportief en leergierig. Naast kajakken op het wilde water kanopoloot hij op nationaal niveau. Ook is hij regelmatig op een snowboard te vinden. Joppe heeft ook een passie voor het sleutelen aan auto’s en heeft niet voor niets zijn stage als automonteur afgerond.

Kijk voor een totaal overzicht van onze  instructeurs op de pagina Het Europagaai team | Europagaai

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden