Kajak zomer van 2022

De kajak zomer van 2022. Bekijk hier welke locaties er in het programma staan.

De drang naar een fijne en onbezorgde zomervakantie is groter dan ooit. Gelukkig lijkt het erop dat er steeds weer wat meer kan. Een fijn vooruitzicht! We kunnen dan ook beginnen met het plannen van de zomervakantie. Weet jij al waar je naar toe gaat? Wij hebben een paar mooie wildwaterkajaklocaties op een rij gezet.

Slovenië

Uiteraard staat Slovenië in de lijst van mooie locaties. Het land heeft een prachtige natuur. De rivieren zijn glashelder en de bergen hoog en ruig. Wij zijn de hele zomer in Slovenië en kajakken op de rivier de Soca, één van de mooiste rivieren in Europa die zowel voor beginnende als gevorderde kajakkers leuk en uitdagend is.

Kajak zomer in Slovenië? Bekijk meer informatie en de cursusdata op deze pagina.

Kajak zomer cursus in Slovenie.

Bosnië

Van Slovenië gaan we naar Bosnië. Bosnië is een land dat minder toeristen trekt maar o zo mooi is. In Bosnië heb je de rivier de Una, een prachtige rivier met tal van watervallen. Tussen de watervallen in, is de rivier zo goed als vlak. Hierdoor kan je jezelf helemaal op de watervallen focussen. Een kajakvakantie naar Bosnië is naast het kajakken een unieke beleving op zich. In juli zijn wij in Bosnië.

Kajak zomer in Bosnië? Bekijk meer informatie en de cursusdata op deze pagina.

Kajak cursus in Bosnie. Reserveer je cursus via onze website.

Italiaanse Isarco

Heerlijk eten, zon en kajakken, dat klinkt als de perfecte vakantie! Eind augustus en begin september gaan wij naar de Isarco. De rivier ligt in Noord-Italië nabij Bruneck. Alhoewel wij hier al een tijdje komen is het een vrij onbekend gebied bij kajakkers. In het gebied vinden we rivieren met flink wat volume. Daarnaast zijn er enkele prachtige verblokte zijrivieren. Een prachtige locatie voor kajakkers met kajakervaring.

Kajak zomer in Italië? Bekijk meer informatie en de cursusdata op deze pagina.

Kajak zomer, kajakken op de Italiaanse Isarco.

Hardenberg & Hohenlimburg

Blijf je liever in Nederland of relatief dichtbij huis? De wildwaterbaantjes van Hardenberg en Hohenlimburg zijn perfect voor een heerlijk dagje op wildwater. Het is ook erg leuk om Hardenberg met Hohenlimburg te combineren. Zo kan je op zaterdag rustig oefenen en warm varen op de wildwaterbaan van Hardenberg en zondag een stapje verdergaan op de baan van Hohenlimburg.

Kajak zomer in Hardenberg? Bekijk meer informatie en de cursusdata op deze pagina.

Kajak zomer in Nederland. Leuke uitjes in eigen land.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden