Herfst kajakweek met verblijf in appartement

Peddelen in de Julische Alpen

De Julische Alpen heeft in oktober dikwijls nog zeer fraai weer. Hoewel er overdag soms zomerse temperaturen worden behaald, koelen de nachten flink af. De laatse keer dat wij in het najaar in Slovenië zijn geweest kon er prima worden gekampeerd. Er zijn echter ook wel eens jaren geweest dat het ‘s nachts behoorlijk koud werd. De luxe van een verwarmd appartement is dan niet overbodig. Een warme douche na het kajakken en een lekker warm onderkomen voor de nacht maken dat je weer goedgemutst klaar staat voor de volgende peddeldag.

Het appartement is beschikbaar van 16 t/m 23 oktober en bedraagt € 200,- per persoon. Het aantal beschikbare kamers en bedden in het door ons gereserveerde appartement is beperkt. Kom je alleen dan krijg je een eenpersoons bed maar slaap je wel met een ander in één kamer. Boek je met z’n tweeën dan slaap je waarschijnlijk in een tweepersoons bed.

Boek jezelf een ander appartement dan kunnen wij niet garanderen dat er ruimte is voor het gezamenlijke koken en eten. Er bestaat een kans dat je dit op apart op jezelf moet regelen.

De optie voor het appartement kan niet on line worden geboekt. Dit kun je per e-mail aanvragen zolang er plek is.

Kijk voor inschrijving en meer informatie over deze cursus op deze internetpagina.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden