Eskimoteren in Alkmaar op zondag!

Eskimoteren in Alkmaar. Kajakkers krijgen 1 op 1 les van een ervaren kajak instructeur.

Nu nog op de zaterdag!

Wil je dit jaar nog leren eskimoteren? Dat kan. Wees er wel snel bij. Wij geven dit voorjaar nog twee keer een eskimoteercursus van 1 uur. Op zaterdag 28 maart en 4 april kun je van 17:00 tot 18:00 komen eskimoteren in Alkmaar (zwembad de Hoornsevaart). Reserveren kan hier. Vanaf volgend seizoen verhuizen we de eskimoteercursus in Alkmaar naar de zondag. We horen regelmatig dat de zondag voor veel deelnemers beter uitkomt.

Waarom een eskimoteercursus bij Europagaai?

Wij geven het liefst 1 op 1 les. Dit houdt in dat er een uur lang een instructeur naast je staat die je de techniek van het eskimoteren uitlegt en je de tips geeft die jij nodig hebt om het eskimoteren onder de knie te krijgen. Je kunt de les zo intensief maken als je zelf wilt. Heb je iets meer rust nodig of wil je juist zoveel mogelijk oefenen, de instructeur past zich aan jou aan.

Een kajak kun je bij ons huren maar je kunt ook je eigen kajak meenemen. We krijgen regelmatig kajakkers die hun zeekajak meebrengen. Geef dit wel even van te voren aan ons door, dan kunnen wij kijken of daar genoeg ruimte voor is in het zwembad.

Eskimoteren in Alkmaar

Het zwembad in Alkmaar ligt aan het gelijknamige water “de Hoornsevaart”. Dit is recht tegenover het NS Station Alkmaar Noord. De Hoornsevaart leidt enerzijds naar het centrum van Alkmaar en anderzijds door het poldergebied in de richting van Heerhugowaard. Ook is het zwembad per auto en met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. In het verwarmde bad kunnen de instructeurs van Europagaai je onder ideale omstandigheden de kunst van het eskimoteren aanleren. Ook is het soms mogelijk om het golfslagbad te huren. Dit is dan in plaats van het 50 meter bad. In dat geval kun je de technieken van het eskimoteren eens in de golven uitproberen. Bij het zwembad de Hoornsevaart is ruime parkeergelegenheid. Deze is gratis.

Reserveren kan via deze pagina. We zien je graag in het zwembad!

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden