Wat kunnen wij je bieden?

Er even tussenuit met de kano of kajak een sportieve tourtocht door de prachtige polder in Noord-Holland

In afwachting van Coronaregels en het reisadvies bereidt Europagaai zich voor op deze zomer. In Nederland bieden wij sowieso leuke sportieve mogelijkheden en voor het branding- en wildwaterkajakken kun je onder voorbehoud inschrijven.

Leuke activiteiten in Nederland!

Een half dagje tourkajakken

Nieuw zijn onze kajaktoertochten door de polder of grachten van Alkmaar. Dit past prima binnen het advies van “even er tussenuit om te sporten”. Op het water kom je niemand of nauwelijks iemand tegen. Lekker met het gezin of samen met het maximum aantal personen er even tussenuit. Hier kun je inschrijven of bekijk voor meer informatie het blog “op vakantie in Nederland“.

Op de step: kickbiken in de duinen

Het prachtige duingebied van Schoorl is vrij toegankelijk. Bij uitstek geschikt voor een kort sportief tochtje met de kickbike. Stevig trappen het duin op en met de neus in de wind zoef je weer naar beneden. Kijk hier voor meer informatie. Reserveer en kom bij ons langs op de Heereweg 57 in Schoorl.

Er even tussenuit met een kompasloop in de Schoorlse Duinen.

Wandel en puzzel met kaart en kompas

Een nieuwe kompaspuzzeltocht in de Schoorlse duinen, met fraai geïllustreerd materiaal van onze grafisch vormgeefster Querine (www.hellodeer.nl). Een halve dagtocht voor met de kids en ook erg leuk voor de volwassenen die mee doen. Een aanrader om op sportieve wijze een frisse neus te halen! Reserveer en kijk hier voor meer informatie.

Vakantiehuisje aan de duinvoet

Ons vakantiehuisje in Schoorl ligt aan de duinvoet en op steenworp afstand van het dorpscentrum in Schoorl. Met een eigen opgang en sanitaire voorzieningen is dit huisje eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. Zeker in combinatie met de vele sportieve mogelijkheden is dit de meest ideale plek voor een vakantie in eigen land. Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar de website schoorlvakanties.nl


In afwachting van de ontwikkelingen

Wildwatervakanties

Er kan nog geboekt worden. Zie hier het overzicht van de cursussen. Of een cursus door kan gaan blijft echter onzeker.

Als wij de cursus niet door kunnen laten gaan wordt het volledige bedrag terugbetaald. Je kunt ook het bedrag als een tegoed en voor onbeperkte tijdsduur voor een toekomstige andere cursus laten staan.

Er even tussenuit met een weekje wildwaterkajakken op de mooiste rivieren in Europa.

Wij hopen dat een Europagaai kajakvakantie binnen de regels en met eventueel wat aanpassingen snel weer mogelijk is. Als het gezamenlijk bereiden van de maaltijden een probleem vormt kan een ieder dit voor zichzelf regelen. Bij het samen rijden naar de in-/uitstapplekken kan een mondkapje en eventuele ander geadviseerde bescherming uitkomst bieden. Over oplossingen op het water denken wij onder andere aan kleinere groepjes, kortere trajecten, structuurvaren of soms misschien wel individuele begeleiding. Verantwoord bezig zijn en veiligheid staan zoals altijd op plaats nummer één!

Er even tussenuit en heerlijk een dagje kajakken in de branding bij Camperduin.

Brandingkajakken

Ook voor brandingkajakken kun je je op voorhand inschrijven en krijg je het volledige bedrag terugbetaald als wij de cursus annuleren. Zie hier het cursusoverzicht.

Bij het kajakken in de branding op zee zijn we afhankelijk van de regelgeving rond Corona. We wachten af of het samenzijn van meer personen weer wordt toegestaan. Zodra het mogelijk is gaan we kijken of het peddelen in de golven van de Noordzee weer op verantwoord te organiseren is.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden