Een topsportprestatie van wereldklasse

Martina Wegman haalt de 7e plek bij de Olympische spelen

Een daverend spannende wedstrijd zette het wildwaterkajakken in Tokio op zijn kop. Met een vijftiende startplek op de ranking positie van de Olympische Spelen kanoslalom, wist Martina zich in de halve finale bij de beste 10 te plaatsen. Menig liefhebber van de wildwaterkajaksport zat tijdens een sidderende finale aan het beeldscherm gekluisterd. Familie en vrienden waren uitgenodigd om het spektakel op het Olympisch festival in Scheveningen te volgen. Gezien Martina haar eerdere prestatie was een medailleplek niet ondenkbaar, maar de blijdschap met een behaalde 7e plek en een Olympisch diploma kon niet meer stuk. Wat een prestatie van wereldklasse!

Hoe bijzonder is een dergelijke prestatie op wild water voor Nederlandse begrippen. Wild stromende rivieren zijn hier niet. Ook bij de media bleef dit niet onopgemerkt. De verscheidenheid aan interviews varieerde van televisie en radio tot kranten en sociale media. Zelfs premier Mark Rutte merkte Martina haar positieve uitstraling op en bracht deze onder woorden. Na deze welverdiende lof en eer willen wij ook via deze weg Martina Wegman nog eens van harte feliciteren.

Via onderstaande links kun je de wedstrijdruns van Martina terug zien.

Ben je benieuwd naar de media aandacht over Martina? Wij zochten wat leuke fragmenten op die je via onderstaande linken kunt beluisteren of bekijken.

Op de blog van Martina staan veel avonturen en achtergrondinformatie.
Kijk ook eens op haar website www.martinawegman.nl.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden