Coronavirus

We krijgen momenteel veel vragen over het beleid van Europagaai met betrekking tot het Coronavirus. De voorjaarscursussen staan voor de deur en veel mensen plannen hun zomervakantie in deze periode.

Uiteraard hopen wij dat het Coronavirus voor het begin van de zomer onder controle is en je kunt genieten van een heerlijke kajakvakantie.

Alternatief of terugbetaling bij niet reizen advies of gesloten grens

De cursussen die in maart gepland stonden hebben we afgelast. De cursussen die nog gepland staan gaan voor als nog gewoon door. We willen je dan ook attent maken op onze boekingsvoorwaarden en voorwaarden van betaling. Mochten de cursussen vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan dan laten wij je dit uiterlijk een week voor de dag van aanvang van de cursus weten. Wat betreft de cursussen in april en mei ontvang je anders dan in onze voorwaarden staat omschreven het volledig betaalde bedrag terug. Ook de periode daarna gaan wij er van uit dat wij deze coulante regeling voort kunnen zetten als dat nodig mocht zijn.

Omzetten naar een tegoed

Als relatief kleine organisatie hebben de gevolgen van het coronavirus ook vergaande gevolgen voor Europagaai. Het bieden van een coulante regeling is mede mogelijk doordat verschillende vaste klanten hebben aangegeven dat Europagaai de eventuele terugbetaling om mag zetten in een tegoed voor een andere cursus. Laat het ons weten als ook jij op deze wijze Europagaai wilt ondersteunen.

De risico’s

Verder gelden onze algemene boekingsvoorwaarden. Over het algemeen reizen de deelnemers naar onze cursussen met eigen vervoer en zijn onze cursuslocaties in de vrije natuur en buitenlucht. Anders dan in een vliegtuig, bus of trein is het besmettingsrisico met het reizen in een eigen auto niet anders dan dat je thuis met de auto rijdt. Uiteraard is het wel raadzaam om bij tanken en in winkels de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Ook dit is niet anders dan dat je in een vergelijkbare situatie thuis zou doen.

Reisinformatie

Wij houden voor al onze cursussen de situatie in de gaten. Uiterlijk een week voor aanvang van de cursus nemen we contact met je op over de status van je geboekte kajakcursus.

Heb je nog vragen?

Europagaai wil het besmettingsrisico voor de deelnemers maar ook voor de instructeurs zo laag mogelijk houden. Aan de hand van veranderingen in de situatie en regelgeving vanuit overheidswege kan de informatie op deze pagina wijzigen. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden