Actieve vakantie

Een kajakker kajakt op het wilde water tijdens een actieve vakantie van Europagaai..

Zoek je een actieve vakantie in Europa?

Europagaai biedt gezellige kajakcursussen en wildwatervakanties. Samen met andere sportieve mensen ervaar je de meest uitdagende beleving tijdens een actieve vakantie. Daarnaast beleef je ook de individuele sensatie van een bruisend kanoavontuur.

Kies Europagaai voor een actieve vakantie op het wilde water

Voor een actieve vakantie op het wilde water ben je bij Europagaai aan het juiste adres. Voor onervaren beginners is er veel mogelijk. Zo kun je op het wildwaterbaantje in Hardenberg kennismaken met kajakken. Dit kan via een halve dagcursus. Op deze manier kun je rustig wennen aan het wilde water. Het is ook mogelijk om meteen aan een dag- of weekendcursus mee te doen. Dit kan onder anderen in België, Luxemburg of Duitsland. Zelfs een hele vakantieweek wildwaterkajakken in Frankrijk of Slovenië is als beginner goed te doen. Al deze locaties zijn ook geschikt voor kajakkers die al ervaring hebben. En als ervaren kajakker heb je zelfs nog meer keus.

Gezelligheid en een ongedwongen sfeer

Alle cursussen worden bij Europagaai begeleid door enthousiaste instructeurs die hun passie voor de sport graag op jou overbrengen. Naast de gezelligheid van de groep is er ook veel persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. De veilige en goed georganiseerde cursussen verlopen in een ongedwongen sfeer. Op die manier word je op een verantwoorde manier uitgedaagd en beleef je het ultieme gevoel van een actieve vakantie.

Zal ik het ooit leren?

Als je de basistechnieken beheerst kun je nog meer genieten van het kajakken op een wildwaterrivier. De eerste en soms ook de tweede dag zijn het zwaarst. Rechtuit varen kan al lastig zijn, laat staan het opkanten erbij en manoeuvreren. Zal ik het ooit leren? Ja hoor, wees daar maar gerust op. Niet voor niets zien wij op de cursussen vriendschappen ontstaan en groepjes of zelfs hele families voor een vervolgcursus afspreken en regelmatig met elkaar optrekken.

Over het verblijf en het reizen

Een Europagaai kajakcursus of wildwatervakantie is doorgaans exclusief het verblijf en de reis. Dit kun je zelf regelen. De meeste mensen reizen met eigen vervoer en sommige kiezen voor de trein of het vliegtuig. Wie echter samen naar de locatie wil reizen kan op zoek gaan naar medereizigers of een plaats via carpoolen. Europagaai wil hier graag in bemiddelen. Samen reizen is vaak gezelliger en kan ook een stuk handiger en goedkoper zijn.

Het complete overzicht van onze wildwaterkajakcursussen vind je op deze pagina van onze website. Twijfel je of een cursus wel bij jou past? Europagaai wil je graag advies geven. Zie hier het contactformulier.

Kies voor Europagaai. Onze gediplomeerde instructeurs maken elke actieve vakantie tot een verantwoord succes!

Europagaai op Instagram

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Aanmelden